NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Puff Mama´s Baby | Main | Hjertelig hilsen vintersett / From Norway with love »
lørdag
nov212009

Familiejulekalender / Christmas calendar for sharing

Nå er det på tide å begynne å glede seg til jul snart! Denne kalenderen er fra i fjor, men vi syns den er like fin i år, så nå er den på plass i stua. Det fine med denne er at den rommer nok til at hele familien kan være sammen om åpningen. Vi kombinerer litt godis og leker, og koser oss litt sammen hver dag i hele desember med denne julekalenderen for hele familien.

It´s time to start waiting for christmas! What we really like about this christmas calendar is that it is big enough to put a little thing for everybody in. We fill it with sweat treats and small toys and the whole family come together for a nice little break every day in December with this Christmas calendar for sharing.

Reader Comments (5)

Hei!
Eg er ikkje sikker på om eg har sagt det før, men no vil eg iallefall gjera det; Tusen takk for at de er så rause og delar oppskrifter med oss!
Eg er både titt og ofte innom bloggen dykkar, og kosar meg kvar gong. Ynskjar dykk ei fin adventstid som kjem.

november 21, 2009 | Unregistered CommenterreSIRIkulert

I love it!
Very nice!

november 21, 2009 | Unregistered Commentermaesca

Denne kalenderen får meg til å ville både sy og ete mykje sjokolade! Eg har linka frå bloggen min og brukt eine bilete dykkar. Håper bilet-rapping er ok, og at fleire oppdager denne fantastisk sida!

november 24, 2009 | Unregistered CommenterMaiken

Haven't seen this idea before. Great fun for big and little kids

november 24, 2009 | Unregistered CommenterSusan Fisher Wooffitt

Så utrolig søt den var!

desember 14, 2009 | Unregistered CommenterEirin

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>