NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Remake: Baggy bryllupsbolero / Baggy bolero | Main | Lekeplass-sett med sukker på / Kindergarten kit with sugar on top »
fredag
okt212011

Vintercape / Winter cape

Hallo, nye favorittplagg! I det siste har vi strikket mye med den tjukke alpakkaen vår, og er ganske hekta. Fargene er så fine og harmonerer så bra, og plaggene blir ultramjuke og varme. Denne capen har en litt mindre barnslig form enn de vanlige a-formede capene, og alpakkagarnet gjør at den faller utrolig fint. Vi har brukt den som ytterplagg nå på høsten (og den er helt perfekt som pledd i sofaen;)), og siden ermene ikke er altfor lange går det fint å bruke jakke utenpå når det blir enda kaldere. Vintercapen er dessuten enkel å strikke, og nå har vi utvidet sortimentet i Pickles Pure Thick Alpaca med massevis av nydelige farger;)

Hello, new favourite! We´ve used our super soft thick alpaca yarn to knit this warm Winter Cape. It´s suitable as outerwear during Fall, and is just perfect to cuddle up on the coach in. Pretty easy too;)

Reader Comments (1)

Denne var fin! Så liten tid, så mye å strikke...

oktober 27, 2011 | Unregistered CommenterLive

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>