NEW BOOK IN ENGLISH!

 

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Tømmerhoggergenser Jr / Timberjack Sweater Jr | Main | Black Friday! »
mandag
nov262012

Finkjole med bolero/Impress dress with bolero

Har du ikke begynt på julekjolen enda, så er jo dette et ganske enkelt alternativ:) Denne kjolen har vi strikka noen ganger nå. En liten finkjole har både sokker og kyse for de to minste størrelsene, og er en utrolig søt kjole. Siden det første garnet vi brukte er utgått og vi ønsket en litt lengre versjon, så har vi laget finkjolen i festversjon med silkemjuk Cashmerino Silk og Angora i vevstrikken.  Dessuten har vi fiffa opp antrekket med en Grace Jones Bolero i barneversjon.

We've knitted this dress time and time again. This time we've made an exclusive shiny, silky, festive version of the Impress Dress in Cashmerino Silk and Angora. Also, we've made it optional to make it slightly longer, and to add the super cute Grace Jones Bolero to top it all off:)

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>