NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Enkel jakke / Plain cardigan | Main | Enkel tunika / Plain tunic »
torsdag
apr192012

Vårlig Oslo-anorakk / Oslo-Anorak - Spring edition

Oslo-anorakken har (helt seriøst) vært i bruk hver eneste dag siden oktober. Sjelden har vi hatt et plagg i garderoben med bedre fasong, og vi kunne selvsagt ikke dy oss for å lage en mer vårlig versjon. Både Nils og Liv har fått hver sin melerte versjon, og i kombinasjonen alpakka og bomull får plagget enda bedre hold. Dette kommer til å bli vårens og høstens (og kanskje sommerens hvis den blir som fjorårets) ytterplagg! Vi har strikket dem til å vokse i, men sjekk målene vi har oppgitt for å finne ut hvilken størrelse som passer ungen din. Strikker du stramt anbefaler vi å gå opp en pinnestørrelse så strikkefastheten blir riktig! Herlige kits i mange harmoniske farger er denne UKAS tilbud, fra 250 i shoppen!

The Oslo-Anorak has been used daily since October. We´ve rarely had a garment with better fit, and just had to make a Spring-edition! Liv and Nils now both have a lovely melanged version in a combination of organic cotton and alpaca:) We´ve made several kits for this anorak, and it´s this week´s special starting from $ 49:)

Reader Comments (4)

Nydelig! Hvilken farge er det på jentas anorakk? Og hvilken lue er dette hun har? Elsker den fargen også, hvilken er det? Dette må bli neste prosjekt - begge deler! Takk!

april 19, 2012 | Unregistered CommenterHedda

Love it, loved the first one, love this one!

april 19, 2012 | Unregistered CommenterCamilla

Jenta har på set turbanen fra snerten selekjole-settet. Den er strikket i babystr men passer faktisk enda :)
Jakken er strikket i korall og korallrev :)

april 24, 2012 | Registered Commenterpickles

Thanks Camilla!

april 24, 2012 | Registered Commenterpickles

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>