NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Remake: Vridd hals / Twist your neck-warmer | Main | Pickles Baby Merino Bonanza! »
søndag
jan202013

Vimpel ponchogenser / Garland Sweater-poncho

Da har vi endelig fått garn og alle andre detaljer på plass, og her er altså Vimpel ponchogenser, som vi vet at veldig mange har ventet på. Genseren er litt som en poncho, men strammes inn og formes til en genser med ribbekanter både på ermer og bol. Genseren strikkes i dobbel tråd, en alpaca og en tweed, nedenfra og opp. Vi elsker det grafiske, geometriske mønsteret, og kommer til å bo i denne utover våren:) Vi har laget kits her:)

Finally, all yarn and details are in place, and the Garland Sweater-poncho is ready. The sweater is a bit like a poncho, but is shaped into a sweater by the rib pattern on the sleeves and the body. We just love the geometric pattern, and are moving into this garment:) Kits can be found here.

Reader Comments (4)

Elsker denne, men vil så gjerne ha den med smale ermer. Har dere vurdert det?

januar 20, 2013 | Unregistered CommenterCecilie

Den er utrolig kul! :-D Både fasong og dekor! Flinkiser!

januar 20, 2013 | Unregistered CommenterIngrid Riddervold

Ermene er veldig smale:)

januar 21, 2013 | Registered Commenterpickles

I love this sweater. So cool. Like mc Escher.

januar 23, 2013 | Unregistered CommenterBalzac

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>