VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Ukas: Värm genser / Into the woods sweater | Main | Flaggermustopp / Bat top »
onsdag
nov132013

Vinterbolero / Winter Bolero

Vinterboleroen er en nett, men tjukk kort jakke som fint kan brukes om ytterjakke når det ikke er altfor kaldt. Klassisk og feminin form med nostaligsk inspirasjon. Usedvanlig kjapp å strikke i trippel (!) tråd i en kombo av Pickles Big Fuzz og Pickles Tweedy, og dermed super for alle som er alftor seint ute med julebordantrekket :)

The Winter Bolero is a classy, yet super warm cropped cardigan / bolero. Classic and feminine, and a very, very quick knit if you’re late with the outfit for the x-mas party.

Reader Comments (1)

It's ADORABLE!

november 13, 2013 | Unregistered Commentermelody (mandarines)

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>