NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Vaffelkjole / Waffel dress | Main | Vi introduserer Pickles' Kurs! / Workshops! »
torsdag
feb212013

KUPP!

Vi slutter med Abuelita Baby Merino, da den er akkurat like tjukk som Abuelita 3-tråds, og kommer i like farger. Abuelita Baby Merino er et løst spunnet ett-trådsgarn med litt irregularitet. Se våre oppskrifter med dette garnet her, eller bruk Garnvelgeren for å se hvilke andre garntyper som har tilsvarende tjukkelse. Det er garntype tynn.

We're discontinuing Abuelita Baby Merino, as it has the same weight and yardage as Abuelita 3-ply, and it comes in the same colours. Check out the patterns here.

Reader Comments (2)

hva er grunnen til at dere slutter med dette garnet?`Helena

februar 21, 2013 | Unregistered Commenterhelenaberland@gmail.com

Det har vi skrevet over her:)

februar 22, 2013 | Registered Commenterpickles

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>