NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« På coveret / Reaching the cover | Main | Olivias omslagsjakke / Olivia's wrap cardigan »
mandag
feb042013

Nyhet/New in: Pickles Pure Wool

Vi har gleden av å presentere nok en nyhet! Dette er garnet som overtar etter Pickles Baby Merino. Det er et allsidig bruksgarnet i en harmonisk, melert palett. Vi har satt i gang å strikke de gamle baby merino-oppskirftene med dette garnet, og gleder oss til å vise det fram:) Ta en titt på alle de 22 nydelige fargene i Pickles Pure Wool her.

We're proud to present a brand new yarn. A versitile, dureable yarn in a harmonic, melanged palette. Can't wait to start knitting with it. Check out all 22 gorgeous colours in Pickles Pure Wool!

Reader Comments (2)

Is it the same weight as baby merino?

februar 6, 2013 | Unregistered CommenterAndrée

Yes:)

februar 8, 2013 | Registered Commenterpickles

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>