NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Honninggenser / Sweet honey sweater | Main | Nyhet/New in: Pickles Pure Wool »
mandag
feb042013

På coveret / Reaching the cover

Vi er forsidepiker for første gang, og det dobbelt opp! Eller, det er ikke oss, men på forsiden av KK finner du bloggeren Hedda Skoug, som har på seg Drømmegenseren! Og ikke nok med det, bladet Mamma et par picklesmønster på trykk, og tilfeldigvis har deres nye spaltist Andrea Bræin Hovig på seg Snill Vintergenser på coveret) STAS!

We're on the cover of two Norwegian magazines this week. Or, we're not, but our design is:) Quite cool. The Dreamy Sweater above, and the Good Winter Sweater below:)
Vi fikk derfor ånden over oss, og har oppdatert angorakittene våre med de nye angorafargene. Jackie-O er jo som skapt for vår og sommer, eller hva med en Kremet bingebærgenser i lysegult? Lun genser var vårt favorittplagg i hele fjor sommer, og vi skal helt klart ha en ny farge denne sommeren:)

We've updated out angora kiots with the new colours. Find a fresh colour for spring and knit yourself a Mellow Sweater, Jackie-O-Tee or a Creamy Raspberry Sweater.

Reader Comments (3)

Så moro. Gratulerer!!

februar 7, 2013 | Unregistered CommenterSiv

Hei! Lurer på om den Drømmegenseren som er på coveret til KK er strikket etter mønsteret eller er det gjort noen endringer? Vil ha en som er klin lik;-)

mars 14, 2013 | Unregistered CommenterGuro

Den er strikket etter mønsteret:)

mars 17, 2013 | Registered Commenterpickles

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>