NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Frøkenkåpe med alpelue / Lill' Miss Coat with Hat | Main | Sukkertøysjakke / Cute Candy Cardigan »
torsdag
mar072013

Ny genser på en kveld / New One Night Sweater

Innimellom er det ingenting som er så gøy som tjukke pinner og tjukt garn. Veldig deilig å faktisk få ferdig plagget du hadde lyst på på en kveld. Og det går fint med denne genseren. Vi sluttet med vårt tjukkeste garn, Rasta for en tid siden, rett og slett fordi vi synes det ble for tjukt og udrøyt til vanlige plagg. Her er har vi kombinert dobbel tråd Abuelita Tjukk Merino med en tråd Silk Mohair for å holde det litt sammen. Denne nye Genser på en kveld er veldig lett og luftig, og kan fint brukes året rundt. Dessuten ser den kul ut med garnkomboen og de store maskene. Og så er det UKAS tilbud, så bestill din i dag, så er den nok ferdig før uka er omme:)

We have to say we love chunky yarn and needles. It's quite satisfying when you can complete the garment you want to make in one single night. This is how this sweater was made. Knitted in two strands Abuelita Worsted and one strand Silk Mohair this sweater is both airy and light, and still looking chunky. The new One night Sweater is this week's special:)

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>