NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Frøken vinterseilergenser / Miss Winter Sailor Sweater | Main | Lille frøken vinterseilergenser / Lill Miss Winter Sailor Sweater »
fredag
feb192016

Strikkehjelpen LIVE - drop in! / Workshops in Norwegian

Vi lanserer Strikkehjelpen LIVE - drop in - ett gratis tilbud til deg som trenger litt hjelp!

Står du fast i et mønster og trenger hjelp for å komme videre? Kunne du strikke da du var liten, men har glemt hvordan man legger opp? Får du aldri helt grepet om vrangstrikk? Hva betyr egentlig kast? Har du aldri strikket før men har lyst å prøve å se om det er gøy? Har du bare lyst på litt strikkeselskap?

Pickles inviterer til uformelle strikkekvelder hver siste torsdag i måneden fra 18.30-20.30, og strikkelunsj hver siste tirsdag i måneden fra 11.30 - 13.30 i butikken vår i Markveien 56 c.

Du kan strikke hva du vil, og vi vil være til stede og hjelpe med det som trengs for at du skal komme igang med ditt prosjekt. Her kan du få råd om garn og pinnevalg, hjelp til å legge opp, strikke rett og vrang, hjelp til å rette opp feil i strikketøyet eller annet.

Det koster ingenting å være med, eneste krav er at du bruker garn og pinner kjøpt hos oss for å delta.

Torsdager (kveld)
Det er plass til 12 stykker og du må sette deg på lista i butikken for å være sikret plass. Vi tar ikke påmelding på telefon eller mail dessverre, da dette er et gratistilbud vil vi ha minst mulig administrasjon. Ellers kan du også bare møte opp, vi regner ikke med at det blir fullt. Vi kommer til å krydre disse kveldene med forskjellige temaer og mini-teknikkworkshops. Første kveld blir Torsdag 31.03 og deretter hver siste torsdag hver måned kl 18.30-20.30.

Tirsdager (lunsj)
Det er plass til 4-6 stykker (avhengig av om dere kommer med eller uten baby) og du kan komme når du vil. Hvis du har med baby kan du ta med bagen inn, men vognen må stå utenfor. Første lunsj-strikk blir Tirsdag 29.03 og deretter hver siste tirsdag hver måned kl 11.30 - 13.30.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>