NEW BOOK IN ENGLISH!

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har designet mønstre og solgt håndplukket garn siden 2009. Vår filosofi er å lage mønstre som er enkle å forstå uansett nivå, og som er morsomme å strikke, og enkle å ferdigstille ved at det er lite å montere.
Garnvalg er like viktig som en god oppskrift. Vi liker mjukt garn med nydelige paletter, og synes farger er fint! Garnet vårt får du stort sett bare hos oss; vi liker å ha noe utenom det vanlige å by på! Klikk deg inn i nettbutikken vår under, eller besøk oss i Markveien 56c i Oslo! Heidi & Anna

 

SØK / SEARCH
STRIKKE- OG HEKLEOPPSKRIFTER
PATTERNS IN ENGLISH
FØLG OSS / FOLLOW
« Trivelig tirsdag: Hare-hatt / TGIT: Bunny hat | Main | Trivelig tirsdag: Oslo-anorakken / TGIT: The Oslo anorak »
torsdag
mar032016

Vi er alle vinterseilere / We're all Winter Sailors

Etter å ha strikka et par Frøken Vinterseilergensere fikk vi dilla. Det var så gøy med noe som vokste så fort, var så enkelt og greit og som var tidløst og klassisk. Hele familien ville gjerne ha en sånn, og sånn ble det. Her er derfor Vinterseilergenser og Liten vinterseilergenser!
GARNPAKKER VINTERSEILERGENSER
GARNPAKKER LITEN VINTERSEILERGENSER

After having knitted a couple of Miss Winter Sailor Sweaters we're totally hooked. They are so easy, so classic, so quick to knit. Everyone in the familly wanted one:)
YARN KITS WINTER SAILOR SWEATER
YARN KITS WINTER SAILOR SWEATER JR

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>