Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

 Norges viktigste grønne livstilsblogger, bærekraftdronning og moteprofil Anja Stang tente på ideen om å lage sitt eget plagg etter å ha hørt om Pickles Dryss. Garnet er håndfarget av kvinner som har kommet som flyktninger til Norge og i tillegg til å være usedvanlig vakre er disse nøstene også med på å integrere disse kvinnene og gi dem muligheten til å skape et unikt kreativt produkt.

Anja har laget sin helt egne farge, en nydelig ferskensrosa ispedd gultoner fra lys og mot oker. Den har hun brukt til å lage en modifisert utgave av Noregenseren. Vi syns du skal klikke deg over til Anjas blogg Green House by Anja Stang og lese mer om prosessen der. Vi har et veldig begrenset utvalg av Anjas farge til salgs her :)

Nybegynner / Du strikker først for-og bakstykket. Du starter nederst foran, strikker fram og tilbake til du kommer til halsåpningen, der du feller og øker for å skape denne. Du syr sammen i sidene og plukker opp masker rundt ermehullene og strikker ermer.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_anjas-genser

  Størrelser
  4-6 (8) 10-12 år (XS) S (M) L (XL) XXL

  Garn
  Pickles Big Fuzz
  150 (150) 200 (200) 200 (250) 250 (300) 300 g

  Pinner
  80 cm rundpinne 12 mm
  60 cm rundpinne 4 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Rillestrikk: 7 masker / 16 rader

  Mål, liggende flatt
  Brystvidde: 40 (47) 51 (57) 63 (69) 74 (80) 85 cm
  Lengde: 40 (43) 46 (50) 52 (54) 56 (58) 60 cm

  Nivå
  Nybegynner

Anjas genser

Oppdaterer produktlisten...