Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Snart nytt år, blanke ark og uspretta garnnøster! Så deilig å oppsummere ett år og se frem mot det neste. Vi har plukket våre 12 favoritter fra året som gikk. Og vi har laget en liste så du selv kan ta en oppsummering over favoritter, UFOer, hva du helt sikkert skal strikke i 2019 og hårete mål som kanskje er litt ambisiøse (i verste fall havner de på ufo-lista neste år). Scroll helt ned.

We love summing up the year that have past and looking forward to a new one. Here are our favorites of 2018.

For de minste: Berits beste babysokker / For the smallest

For den assymetriske og fargeglade: Dilla cropgenser / For the assymetrical : Craze Crop Sweater

80 tallet ringte: Grei patent / The 80s called

Chic i La Bonita / Chic wearing La Bonita

Genseren alle likte: Loppisgenser / The Sweater everybody loved

Kjolen alle burde strikke: Megakos / The dress everyone should make

Plagget med minst garn og bredt bruksområde / Next to no yarn and so versitile

Hello Statement Piece laget av restegarn / Hello Statement Piece made of scrap yarn

Basic var best også i 2018: Perfekt t-skjorte / Perfect Tee – basic is best

Plagget du ikke trodde det gikk å strikke: Sa du selebukse / OMG overalls. Knitted ones.

Når hun på 10 vil ha croptop, og du kompenserer med et skjørt med høyt liv <3 / Crop top with high waist skirt

Go-to-plagget 2018 / Go to garment 2018

Last ned lista over som PDF her. 
God strikking og planlegging i 2019!