Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Dere som husker alt har kanskje fått med dere at vi over (pinlig) lang tid har jobbet med et bryllupsmagasin. Og tiden har ikke gått på grunn av kalde føtter eller Bridedezillaer, nei, god gammaldags treghet og en del ufortutsette hendelser. Endelig kan vi lansere Strikk til Bryllup! Og skal du gifte deg så kan du garantert finne inspirasjon her, enten du strikker eller ikke, så del magasinet med noen med forlovelsesring på fingeren. Det er så mange fine historier som ligger bak hvert bryllup, alt fra hastebryllup med 3 gjester til budsjettbryllup gjennomført til fingerspissene til intimbrylllup utenlands til iskaldt vintereventyr i -30.

 


Foto av Ingrid: Linn Melum / Foto av Anne-Kari: Stian Pettersen

We’ve been working with this magazine for years actually. It’s finally here, filled with real brides in home knitted boleros, cardigans and sweaters. And two two brand new designs.

Uansett, så startet det hele med et utlysning på IG der vi søkte bruder som skulle gifte seg og noen som alt hadde giftet seg i et plagg fra oss. Det finnes jo en haug bryllupsmagasiner, men vi ønsket å lage et med EKTE bruder, som delte sine historier og viste sann lykke på den store dagen sin.

Ingrid i Dottebolero
Vi var så heldige å få jobbe med designeren Ingrid Riddervold i Trondheim, som sydde sin egen unike og utrolig vakre kjole etter eget mønster. Som de fleste bruder ønsket hun noe over skuldrene, sånn i tilfelle. Vi synes Ingrid hadde en leken stil, og ville skape et plagg som gjenspeilet dette. Resultatet ble Dotteboleroen. Ingrid synes løsningen med dotter og fluffy garn ble perfekt match og at det var veldig flott å ha en kontrast til alt det glatte blanke. Boleroen var veldig god å ha ettersom bryllupet var i midten av oktober.
Her kan du se mer av boleroen.

Kyse i siste liten
Som seg hør og bør når det gjelder bryllup så skjer litt mye i siste liten. Vi strikket også en liten kyse til Ingrids datter som matchet boleroen. Denne ble ferdig torsdag kveld, og ble lagt halvfuktig i en konvolutt og sendt opp til Trondheim i håp om at den skulle rekke bryllupet. Det gjorde den, men vi rakk aldri å skrive noen oppskrift på denne, så den må nytes på bildet.

Anne-Kari i Bjellebolero
Vi jobbet også med elegante Anne-Kari som skulle gifte seg i en utrolig vakker kjole med slep og havfrueform. Hun ønsket seg en cape, og for å matche den skulpturelle kjolen laget vi et plagg med tredimensjonal struktur.

– Jeg hadde hele tiden et håp om at boleroen skulle stå godt til kjolen, men det var først da jeg på selve dagen prøvde den sammen med kjolen at hun så hvordan den rett og slett hevet hele antrekket, sier Anne-Kari. Og da smelter man litt som designer.

Tusen takk til tålmodige bruder som har delt sine personlige bryllupshistorier og bilder med oss. Vi blir tårevåte av å lese om dere alle sammen.