Handlekurven er tom.

Dere som husker alt har kanskje fått med dere at vi over (pinlig) lang tid har jobbet med et bryllupsmagasin. Og tiden har ikke gått på grunn av kalde føtter eller Bridedezillaer, nei, god gammaldags treghet og en del ufortutsette hendelser. Endelig kan vi lansere Strikk til Bryllup! Og skal du gifte deg så kan du garantert finne inspirasjon her, enten du strikker eller ikke, så del magasinet med noen med forlovelsesring på fingeren. Det er så mange fine historier som ligger bak hvert bryllup, alt fra hastebryllup med 3 gjester til budsjettbryllup gjennomført til fingerspissene til intimbrylllup utenlands til iskaldt vintereventyr i -30.

 


Foto av Ingrid: Linn Melum / Foto av Anne-Kari: Stian Pettersen

We’ve been working with this magazine for years actually. It’s finally here, filled with real brides in home knitted boleros, cardigans and sweaters. And two two brand new designs.

Uansett, så startet det hele med et utlysning på IG der vi søkte bruder som skulle gifte seg og noen som alt hadde giftet seg i et plagg fra oss. Det finnes jo en haug bryllupsmagasiner, men vi ønsket å lage et med EKTE bruder, som delte sine historier og viste sann lykke på den store dagen sin.

Ingrid i Dottebolero
Vi var så heldige å få jobbe med designeren Ingrid Riddervold i Trondheim, som sydde sin egen unike og utrolig vakre kjole etter eget mønster. Som de fleste bruder ønsket hun noe over skuldrene, sånn i tilfelle. Vi synes Ingrid hadde en leken stil, og ville skape et plagg som gjenspeilet dette. Resultatet ble Dotteboleroen. Ingrid synes løsningen med dotter og fluffy garn ble perfekt match og at det var veldig flott å ha en kontrast til alt det glatte blanke. Boleroen var veldig god å ha ettersom bryllupet var i midten av oktober.
Her kan du se mer av boleroen.

Kyse i siste liten
Som seg hør og bør når det gjelder bryllup så skjer litt mye i siste liten. Vi strikket også en liten kyse til Ingrids datter som matchet boleroen. Denne ble ferdig torsdag kveld, og ble lagt halvfuktig i en konvolutt og sendt opp til Trondheim i håp om at den skulle rekke bryllupet. Det gjorde den, men vi rakk aldri å skrive noen oppskrift på denne, så den må nytes på bildet.

Anne-Kari i Bjellebolero
Vi jobbet også med elegante Anne-Kari som skulle gifte seg i en utrolig vakker kjole med slep og havfrueform. Hun ønsket seg en cape, og for å matche den skulpturelle kjolen laget vi et plagg med tredimensjonal struktur.

– Jeg hadde hele tiden et håp om at boleroen skulle stå godt til kjolen, men det var først da jeg på selve dagen prøvde den sammen med kjolen at hun så hvordan den rett og slett hevet hele antrekket, sier Anne-Kari. Og da smelter man litt som designer.

Tusen takk til tålmodige bruder som har delt sine personlige bryllupshistorier og bilder med oss. Vi blir tårevåte av å lese om dere alle sammen.