Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Hvorfor gruble fram nye plagg når man har noe som funker? Når det gjelder Artig skrue hettelue så har den funka så bra for egne barn, og vi har fått så mange tilbakemeldinger på at den brukes i hjel at den strikkes igjen og igjen. Nå skal garnet vi egentlig brukte ut av sortimentet, så vi har strikket den på nytt i Pickles Tjukk Meirno. Dette garnet egner seg egentlig mye bedre; det er mjukere og det toves lett sammen i bruk så plagget blir tettere og varmere.

Men, nå snakker vi oss helt bort her. Vi skulle snakke om vottene! Det ble nemlig såpass mye garn til overs at det er mer enn nok til votter. Og når det gjelder votter så er det noe vi ikke strikker så mye av fordi settpinner ikke er vårt favorittstrikkeverktøy. Derfor har vi strikket disse sidelengs på rundpinne i ett stykke. Underveis har vi laget kantmasker og montert ved å strikke sammen kantmaskene fra vranga. Utrolig tilfredsstillende fordi det blir veldig fint både fra retta og fra vranga, og når siste maske er felt av så er votten ferdig montert så og si! Og så må vi nevne at vottene sitter godt på helt uten strikk elere snor – woopidoo – lykkerus for en strikkende mamma 🙂

Dette er det bare å prøve, enten på Artig skrue hettelue med votter eller på andre plagg vi har der du monterer i sidene, f eks Kos, Nesten Ballgenser eller Be a unicorn-genser. Videoer under!