Handlekurven er tom.

Hvorfor gruble fram nye plagg når man har noe som funker? Når det gjelder Artig skrue hettelue så har den funka så bra for egne barn, og vi har fått så mange tilbakemeldinger på at den brukes i hjel at den strikkes igjen og igjen. Nå skal garnet vi egentlig brukte ut av sortimentet, så vi har strikket den på nytt i Pickles Tjukk Meirno. Dette garnet egner seg egentlig mye bedre; det er mjukere og det toves lett sammen i bruk så plagget blir tettere og varmere.

Men, nå snakker vi oss helt bort her. Vi skulle snakke om vottene! Det ble nemlig såpass mye garn til overs at det er mer enn nok til votter. Og når det gjelder votter så er det noe vi ikke strikker så mye av fordi settpinner ikke er vårt favorittstrikkeverktøy. Derfor har vi strikket disse sidelengs på rundpinne i ett stykke. Underveis har vi laget kantmasker og montert ved å strikke sammen kantmaskene fra vranga. Utrolig tilfredsstillende fordi det blir veldig fint både fra retta og fra vranga, og når siste maske er felt av så er votten ferdig montert så og si! Og så må vi nevne at vottene sitter godt på helt uten strikk elere snor – woopidoo – lykkerus for en strikkende mamma 🙂

Dette er det bare å prøve, enten på Artig skrue hettelue med votter eller på andre plagg vi har der du monterer i sidene, f eks Kos, Nesten Ballgenser eller Be a unicorn-genser. Videoer under!