Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Picklesjentene @einkopptetakk, @raggolini og @zissousweets møter du ofte bak disken i Markveien, og kanskje følger du dem på Instagram også. Dette er jo ekspertisen over alle ekspertiser på garnet vårt, og her får du vite mer om hva du finner i garnkurven deres.

#picklesstaff  @einkopptetakk, @raggolini og @zissousweets are probably the best people to ask about what yarn actually is our very best.


@einkopptetakk (Kristin)


Hva slags garn er favorittgarnet ditt akkurat nå og hvorfor?
Pickles Merino Tweed er min store kjærlighet! Det er melert og tweed-spettete med ulike farger, og blir derfor aldri kjedelig å se på. Det er ikke helt “ferdig” før du får strikka det opp og vaska opp plagget – da blir det mjukt og jevnt og fint! Det funker med enkel tråd, dobbel tråd og sammen med for eksempel Silk Mohair.

 

What’s your favorite yarn and why?
Pickles Merino Tweed is my big love! It is melanged and tweed looking and never dull. I love it with one strand of Silk Mohair.

 

Har du strikket noe spesielt i det garnet?
Kjæresten fikk seg en Tømmerhoggergenser til bursdagen, og digger den. Dobbel tråd Merino Tweed på mellomtykke pinner med superenkelt strukturmønster var gøy å strikke, og en genser han allerede har begynt å bruke for høsten. Garnet kommer virkelig i fokus! Ellers er Ovenfra og ned-genser i enkel tråd en favoritt, og jeg vil ha flere.

 

Have you knitted anything special in this yarn?
My boyfriend got a Lumberjack Sweater for his birthday. He loves it! With double strands this is a quick knit. I also love the Top-Down-Sweater in single strand. I want another one.

 

 

Er det en eller flere farger du liker spesielt godt og hvorfor?
Fargen Skog er så utrolig fin, og lever opp til navnet. Ellers drømmer jeg om å strikke noe i Løvfall, Lønneblad og Natt. Jeg synes spesielt grønnfargene er utrolig fine! (No surprise there..) Men av og til får jeg lyst til å strikke meg noe fabulous i Orkidé, bare fordi den er så kul og crazy!

 

Is there a color you like in particular?
I love the greens, but sometimes I just want to go crazy and knit something fabolous in the cool pink.
 

 

ALLE OPPSKRIFTER I PICKLES MERINO TWEED
HER FINNER DU KRISTINS FAVORITTGARN

ALL PATTERNS IN PICKLES MERINO TWEED


@raggolini (Ragna)


Hva slags garn er favorittgarnet ditt akkurat nå og hvorfor?
Vanskelig å bare velge ut en favoritt, men for tiden elsker jeg å blande både pure wool med merino bliss, og Merino Tweed med Merino Bliss! Når jeg strikker til småttinger, slår ingen Pickles Extra Fine Merino!

 

What’s your favorite yarn and why?
Hard do choose, but I love mixing Pickles Merino Wool and PIckles Merino Bliss, or Pickles Pure Wool and Pickles Merino Bliss. When knitting for babies nothing beats  Pickles Extra Fine Merino!

 

Har du strikket noe spesielt i det garnet?
Jeg strikket en jakke ut i fra eget hode med Pure Wool og Merino Bliss!, gir nydelig spill, og er helt nydelig å ha på kroppen! og kanskje best av alt, har strikket hele jakka på superkjappe pinne 5! Mitt neste prosjekt blir en Kjekkasgenser til en nevø som snart har bursdag, Merino Tweed og Merino Bliss, mmmm!

 

Have you knitted anything special in this yarn?
I just knitted a cardi (own design) in Pure Wool og Merino Bliss. A quick knit! My plan is to knit a Oh, handsome sweater for my nephew next.

 

Er det en eller flere farger du liker spesielt godt og hvorfor?
Jeg liker veldig godt de tidløse fargene, og er ikke særlig vågal i klesveien.
men pure wool malte mandler er helt perfekt kan blandes med alle farger, samtidig som den ikke er hvit eller natur, perfekt deilig beige. Merino Tweed, natur (MÅ strikke noe i det snart!!!) elsker utrykket og spillet i fargen og garnet er jo helt nydelig! Merino Bliss, marmor, og vår nye farge kanel som er perfekt for lunt utrykk og helt særegen farge.Til de små strikker jeg gjerne i Extra Fine Merino, og velger nesten alltid kanel, kremet oker, flaskepost eller den lyseblå timen. Etter min smak kjønnsnøytrale farger som passer like fint til blomsterbodyer som snekkerbukse!

 

Is there a color you like in particular?
I prefer timeless colors in natural shades. For kids I prefer colors that are neutral in terms of what sex the kid is.


 

@zissousweets (Katie)


Hva slags garn er favorittgarnet ditt akkurat nå og hvorfor?
Merino Tweed er favorittgarnet mitt akkurat nå, men jeg synes de nye fargene i Merino Bliss er helt 😍

 

What’s your favorite yarn and why?
Merino Tweed is my favorite, but the new shades in Merino Bliss are just 😍

Har du strikket noe spesielt i det garnet?
I sommer improviserte jeg en løs, enkel topp-ned t-skjorte i Merino Tweed på pinne 5. Jeg ville se hva slags stoff man kunne få når garnet var strikket løst, og det er fort blitt mitt mest brukt prosjekt! (Og jeg kan lære deg å strikke din egen på vårt kurs Improvisere en Ovenfra og ned Genser!)

 

Have you knitted anything special in this yarn?
This summer I improvised a top-down top knitted loosely. It’s become my favorite garment.

 

Er det en eller flere farger du liker spesielt godt og hvorfor?
Jeg liker alt fra svart til hvit til lys grått og mørk grått ¯\_(ツ)_/¯ Noen synes det er kjedelig, men jeg føler at det blir aldri feil!

 

Is there a color you like in particular?
I like everything from black to white to light grey and dark grey. Some people find it boring, but I think you can never go wrong.

 

SJEKK UT KATIES FAVORITTNYANSER

CHECK OUT KATIE’S FAVORITE SHADES