Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Mang en strikkeforelder må før eller siden innse at smaken hennes (eller hans) ikke alltid sammenfaller med smaken til den som skal bruke plagget. Trender på instagram sammenfaller ikke akkurat med trender i skolegården og vi er sikkert ikke alene om å klø oss i hodet, eller i beste fall puste lettet ut og juble stille innvendig hvis plagget vi har lagt ned mange timers arbeid i faktisk blir godt mottatt. Så for å slippe sjansespillet bestemte vi oss for å spørre såkalte “tweens” hva de liker. Kolleksjonen kaller vi #klepådegsjæl

Lag ditt eget design!
Vi inviterer alle som går på barne- eller ungdomsskolen til å designe sitt drømmeplagg. Man kan delta som klasse, enkeltelever eller på privaten. Det kan tegnes, beskrives med ord eller en kombinasjon. Vi trekker ut 4 bidrag og lager dem om til et strikkemønster slik at mor/far/tante/besta kan strikke det til deg. Under viser vi noen eksempler på hvordan det kan gjøres. Liv, Nils og Stella fikk tegne sine drømmeplagg i sommer og scroller du videre kan du se hvordan de ble i strikket utgave. Bidragene sendes til kpds@pickles.no som bilde eller tekst innen 01.04.19. Skriv hvilken klasse du går i samt skolen din, så blir de 4 som trekkes ut også premiert med kr 1000,- hver til klassekassa så dere kan gjøre noe gøy sammen.

Emoji
Stella tegnet seg en 100% kløfri hettegenser med smileys på! Underveis ble det bestemt at det var nok med en emoji midt foran. Kjenner du noen som har lyst på en sånn finner du garnpakker med mønster og et utvalg emojis her.

Yoggedress
Nils ville ha joggedress, med litt yo. Det var veldig viktig at genseren var veldig lang, at det var en stor magelomme og at det var en diger hette. Buksa måtte ha lommer. Jeg strikka en prøvelapp til lillebror, og den ble godkjent. Den har vært i daglig bruk av storebror siden høsten kom krypende, og han vil gjerne ha en til i andre farger. Garnpakkene finner du her.

Regnbueshorts
Liv ønsket seg en regnbueshorts. Og det fikk hun. Den ble såpass invikla at oppskrifta hadde blitt som en liten roman man hadde revet seg i håret av, men vi lar den få bli med å inspirere (tro oss, du kommer ikke til å orke å strikke den, haha).

Bli med på moroa!
Har du en eller flere i hus som vil delta på dette? Eller er du en lærer med en klasse som har lyst til å delta med ett eller flere bidrag?
Husk å skrive på klasse og skole. de 4 vinnerene premieres også med kr 1000,- til klassekassa.
Husk å sende inn innen 01.04.2019 til kpds@pickles.no!