Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.


I sommer var jeg på hytta i Sverige omgitt av Loppiser, brukte møbler og sjarmerende rot. Det er deilig når det ikke er så nøye, når alle knivene i skuffen er ulike, og du er heldig om du finner to kaffekopper som matcher og ikke er umulige å drikke av. Kanskje var det det, eller kanskje var det mangelfull og dårlig planlagt garnpakking, eller kanskje det var den yre stemingen over det fantastiske været. Uansett, med sånn ca ett nøste i hver farge så var det bare å legge ut på et flerfarget eventyr. Jeg ble hekta. Rusa på Loppis. Og jeg, som så og si aldri klarer å strikke meg gjennom et plagg uten å lengte etter at det skal ta slutt, strikka først en, og så en til og så enda en og enda en genser. Og en lue. Loppisgenseren finnnes både i Pickles Cozy (4 år – XL) og i Pickles Mjuk Merino (1-13 år). Så nyfrelst som jeg er har jeg laget noen videoer i løpet av min siste genser, slik at du kan bli med du også!

I spent this summer at my cabin in Sweden surrounded by flea markeds, old furniture and bric a brac. I feel so relaxed when nothing matches and it is hard to find two coffee cups that look the same. Perhaps that was the inspiration, or perhaps it was the weird collection of yarn I had brought for my holiday. With 1-2 balls in each color I entered a colorful project I was gonna enjoy so much that I now have knitted 4! I always long for the completion of what I am knitting (not much of a enjoying the process kind of girl), but with this one I was almost sad when it was done. The Flea Sweater comes in two versions; the one above in Pickles Cozy from 4 years -XL.  And a thinner one in Pickles Soft Merino fram 1-13 years (scroll down for photo). Below you’ll find some videos showing the techniques I have used and some inpirational photos.


Loppisgenseren i Pickles Cozy – så mjuk at jeg stort sett går med den rett på huden. Fra 4 år – XL. Genseren hopper litt i størrelser, men den er designet ganske bred, og laget med tanke på at den skal passe i flere år for de minste.
The Flea Sweater in Pickles Cozy from 4 years to XL. Knitted top-down with raglan increase.

Genseren strikkes ovenfra og ned med raglanøking. Det er IKKE vanskelig. Ta en titt på disse kjappe videoene:
Slik øker du på hver side av merkemasken (det er 4 merkemasker).
Increase

Når du har økt på alle rundene du skal deler du til bol og ermer, her ser du hvilke masker som hører til hvor.
Which stitches goes where.

Sett ermemaskene på en tråd, legg opp ekstra masker under ermet så for- og bakstykket blir bol.
Separate into sleeves and body and make new sts under the sleeve.

Tips for perfeksjonisten: Når bolen er ferdig og du skal strikke ermene, plukk opp de nye ermemaskene i kantmaskene fra bolen for en sømløs overgang.
Make a seamless transition under the sleeve.


Loppisgenseren finnes også i en tynn versjon til barn fra 1 -13 år (som er lette å strikke til, men litt vanskeligere å ta bilde av, pjuh). Strikkes i mjuke Pickles Mjuk Merino som kommer i en himmelsk palett. Med i denne garnpakka får du også en søt Loppislue, som er perfekt om du får garn til overs.
The Flea Sweater in Pickles Soft Merino. The yarn kit also includes a pattern for a Flea Hat which is perfect for your left overs.

Se på de mange ulike Loppisgenserene som allerede er strikket! Jeg vet ikke med deg, men synet av disse fargefestene gjør dagen min lysere, gladere og bedre.
Look at these sweaters that people are knitting or have completed. So colorful and fun!

Harmonisk, men likevel fargerik av @strikkemerete / Fin-fine barn i matchende gensere som ikke mather helt likevel, hurra! Av @rikkedm
Harmonic, yet colorful by @strikkemerete / Cool kids in same – same, but differnet sweaters bv @rikkedm

De samme fine, glade barna til @rikkedm / Strikking pågår i mer dempet, elegant palett av @martinestrikker
The same happy, cool kids, @rikkedm / A more subtle palett by @martinestrikker

@fannaraken må snart kalles veteran når det kommer til Loppisgenser. Hun har utstyrt både seg selv og begge jentene sine med fine, mjuke gensere.
@fannaraken is pro! She has knitted one for herself and one for each of her girls!

Her er min (foreløpig) siste genser i garnpakken Sigurd. Den er strikket i Pickles Cozy i den minste størrelsen til husets 7-åring. Denne størrelsen går fra 4-8 år, og jeg la på en ekstra stripe nederst fordi hun ville ha den litt lengre. Siden genseren strikkes ovenfra og ned er det superenkelt å avlutte genseren når den virker lang nok både på bol og ermer.
My (till now) last sweater usind the yarn kit Sigurd. I have knitted the smallest size with 1 stripe mor on the body for my 7-year old. As it is knitted top-down it is so eacy to adjust it.

Om du ikke er i gang med din Loppis så skjønner du hva jeg vil anbefale. Bli med, bli hekta og få deg en ny favorittgenser!
Garnpakker i Pickles Cozy, 4 år-XL denne vei!
Garnpakker i Pickles Mjuk Merino fra 1-13 år finner du her.

Join in, you won’t forget it.
Yarn kits in Pickles Cozy
Garnpakker in Pickles Mjuk Merino fra 1-13 y

 

God strikking fra Anna / Happy knitting from Anna