Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Smilla-jakka er et av plaggene vi har laget som har overrasket oss mest. Noen ganger trykker vi på “publiser” og tenker at dette kommer til å slå an, og så gjør det overhode ikke det. Andre ganger tenker vi at ingen vil legge merke til nyheten, men så blir det brått en storfavoritt. Det siste skjedde vel egentlig med Smilla-jakka. Vi tenkte at den var for kort til å kunne brukes til noe særlig, men så hadde vi glemte juleselskapet, påskefesten, 17.mai, bryllupet du skal være gjest i eller kanskje brud i, 30-årslaget, 40-årslaget, familieselskapet, sølvbryllupet og alle de andre anledningene der du tar på deg din fineste kjole og en jakke som absolutt ikke passer til. Fordi det er kaldt. For ja, det er kaldt i Norge.

Kjenner du deg igjen? På tide å strikke en Smilla-jakke – for den passer til alle disse anledningene. Og noen til. Ta bare en titt på disse vårlige jakkene, strikket av flinke instagrammere!

The Smilla Cardi is one of those garments that we made and thought – Will someone ever knit it? Not because we didn’t like it, but because it was quite short and seemed a bit unpractical without buttons. Looks like we forgot all those occations where you desperatly need a classy cardi to go with your formal dress, cause it has ended up being one of our most requested patterns.

See some of the versions below.

En dueblå Smilla er en Smilla du aldri trenger å pakke bort for noen sesong, @mariamarengs / This soft, greysih blue Smilla is a year round favorite, @mariamarengs

 

En delikat, lys Smilla som gjerne blir med på sommerfest av @koffeine_ / A delicate, light Smilla that would love to come to the garden party!

 

Smilla klar for påske – strikket av @missmops / Smilla ready for Easter by @missmops

 

Og så denne grønnfargen da! Gleder oss til å se hele plagget, @ruth_sofie / And then this green. Can’t wait to see it done, @ruth_sofie .

 

Hvit som snøen er @guri_lotte sin Smilla. Pynt den opp med brosje som hun har gjort for litt ekstra stas! / White as the snow and with a gorgeous brooch, @guri_lotte

 

Garnpakker til Smilla-jakka finner du her!