Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Klassisk genser er et av de plaggene som er perfekt å ta fram nå om våren, når temperaturen kan være litt opp og ned fra dag til dag. Bruk den på lunefulle norske sommerkvelder eller ha den under en jakke om vinteren. Den har et klassisk snitt, er enkel å strikke og passer til alt! Her er noen av våre favorittversjoner fra #klassiskgenser på Instagram.

Classic sweater is one of those garments that’s perfect for the unstable Norwegian spring climate. It has a classic fit, and is a basic raglan sweater that everyone can knit. Here are some of our favourite versions from the hashtag #classicsweater on Instagram!

@marwold har strikka inn fargerike perler, og noe så kult er det lenge siden vi har sett!
@tovinj har fantastisk utsikt – og fantastisk fin genser.
@roverstrikk viser hvor enkel genseren er å strikke. Og den fargen der passer til alt!

@marwold knit in colourful beads in her version, and we thought it was such a fun twist!
@tovinj has a magnificent view in her magnificent sweater.
@roverstrikk shows how simple the sweater is to knit.

@justanotherknitter har laga striper i ulike fargetoner, noe som er superpraktisk for å bruke Pure wool-rester.
@karinalagerting ser flott ut i sin isbre-blå versjon.
@maritgd gjør oss så glad med dette bildet og denne fargen!

@justanotherknitter made stripes in different purple tones.
@karinalagerting looks great in her glacier blue version.
@maritgd makes us so happy with that smile and that colour!

 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL GARNPAKKEN