Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.


En nykommer erstatter en kjenning

I år gleder vi oss ekstra mye til sommer og sommerstrikk – vi introduserer nemlig et helt nytt garn! Pickles Sommerull er en blanding av 55% lammeull og 45% økologisk bomull, og er produsert av en av våre faste leverandører som har de mest fantastiske palettene. Vi har fått spesialtilpasset tykkelsen på garnet slik at det skal passe flest mulig av våre oppskrifter laget for (den utgående) Pickles Summer Wool. Dette 4-trådsgarnet oppleves litt tynnere, men gir samme strikkefasthet. Vi synes den utgående kvaliteten var bittelitt for tykk, og det er penere og mer brukandes til sommerstrikk med tynnere garn som gir luftig struktur.  Husk prøvelapp, og på oppskrifter med enkel tråd med pinne 5 og opp kan det være dette blir for tynt. Vi strikker opp gamle modeller fortløpende, og så langt har det gitt vakre og sommerlige resultater som passer mønsterene perfekt.

Introducing NEW Pickles Summer Wool, a 4-ply yarn specially made for us. The 55% lambs wool and 45% organic cotton blend is a summer dream come true for us up North. The yarn comes in 9 shades and will repace the old Pickles Summer Wool. The yarn appears slightly thinner, but knits up the same, just slightly airier, just right for summer!

En god blanding
At garnet er ørlite grann tynnere gjør det drøyere, men også at andelen ull har gått opp fra 30 til 55% sørger for et drøyere garn. Det er flere grunner til at vi ønsket oss større andel ull. For det første mister bomullsfibrene fort formen, og med over halvparten ull vil garnet holde på formen bedre enn det gamle. I tillegg er vi fryktelig glade i ull, og bruker selv mer enn gjerne tynne ullkvaliteter året rundt, så dette blir et perfekt sommergarn for nordisk klima. Siden vi jobber utelukkende med økologisk bomull viderefører vi selvsagt dette i nykommeren.

Bli kjent
Så da er gjenstår det bare å bli kjent med garnet. Vi introduserer ni nyanser i første omgang. Garnet er lett melert og helt fantastisk å strikke med. Det gir jevnte, luftige overflater, og vi gleder oss til å lage sommertopper og shortser og strikke en del av oppskriftene fra arktivet i Pickles Sommerull!

HER FINNER DU GARNET – 8 farger inne – 8 nye på bestilt!