Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

I vår tok vi initiativ til Oslo Garnfest som går av stabelen Lørdag 15. September 2018. Vi har fundert på en slags strikkefestival i mange år, og hadde lyst å ta festivalen ut i gatene og ta byen i bruk! I en tid da garnbutikkenes virkelighet handlere mer og mer om hvem som kan tilby lavest priser på nett og ha mest aggressiv reklame for å drive hverandre konkurs, er den fysiske møteplassen viktigere enn noen gang. Sammen med Laila på Værbitt og Camilla i Lôkal Oslo fikk vi med oss alle lokale garnbutikker og har laget Oslo Garnfest. Dette er vår måte å gi noe tilbake til alle dere som driver entusiasmen og engasjementet rundt strikking videre på strikkekafeer, i sofakroken og på sosiale medier. Vi er jo en eneste stor strikkeklubb, så hvorfor ikke møtes?

Det som er gøy med å være plassert på Løkka er at det er et stort mangfold i hva de ulike har å tilby der. Her finner du virkelig et utrolig stort utvalg av garn og oppskrifter på et lite område. Dessuten er Løkka det perfekte sted å rusle rundt på på en lørdag med alle de hyggelige kafeene og restaurantene. Lokale butikker har også kastet seg på og tilbyr pop-up-butikker i sine lokaler. Det blir dessuten Strikkbrønsj, kurs, Yoga for strikkere og Fest med quiz på kvelden. Advarse:Pickles stiller med eget quizteam her, som er knallharde å slå, haha!

PROGRAM HOS PICKLES I MARKVEIEN LØRDAG 15. SEPTEMBER 2018
Vi kommer til å ha et variert program denne dagen, så enhver tid er en god tid å besøke oss på! Dette skjer:

Vi viser utstillingen The Lady Di Knitwear Collection av Lôkal Oslo. Denne må du få med deg!

Åpen ministrikkekafe hele dagen utenfor der man kan prøvestrikke med garnet vårt.

På kvelden trekker vi en vinner av et gavekort på 2000,- til en av kundene våre. For å vinne: Ta en bilde av Pickles-handleposen din med innhold, tagg @picklesoslo og du er med!

Alle som handler for over 1000,- får en delikat eske maskemarkører fra kvalitetsmerket Tulip.

Alle som har på seg et Pickles-plagg i Pickles-garn får automatisk 10% rabatt (denne kan kombineres med rabatten under, så det blir 20% men ikke med andre tilbud eller rabattkort)

Alle som som kjøper heftet The Lady Di Knitwear Collection får 10% rabatt(denne kan kombineres med rabatten over, så det blir 20% men ikke med andre tilbud eller rabattkort)

-20% på Pickles Mjuk Merino

Heidi sitter i strikkekafeen og viser noen lure teknikker.

Camilla fra Lôkal Oslo strikker på et plagg fra Lady Di. Hun viser hvordan man strikker rysjer og andre teknikken fra kolleksjonen.

Anna strikker hverdagsvotter og lærer bort hvordan man lager hull til tommel.

Ikke gå glipp av:
11:00 Vi åpner! 15 stk Tulip Luksus Rundpinnesett Kort legges ut til sterkt rabattert pris, kun 999,- denne dagen.

13:00 GARNSLIPP! Sikre deg nyheten DRYSS «Flux Negger» (betyr UNICORN)  i Pickles Big Fuzz og Pickles Bliss, som er farget og navngitt av eritreiske Akberet fra Garnsurr i Nore.

15:00 Timessalg – MAMMUT – Alle bøker kun kr 50,-

16:00 Timestilbud på Pickles Big Balls, -25%

Følg med på Instagram for sporadiske hendelser!