Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Vi gjør det enklere å bruke restegarn
Som garnbutikk er vi selvsagt avhengige av at folk kjøper garn. Men, vi føler også et ansvar for at folk bruker garnet. Derfor gjør vi det nå lettere for deg som ønsker å bruke restegarn i våre garnpakker, og likevel få oppskriften gratis med på kjøpet. I praksis vil det si at mange av våre design som består av en hovedfarge og mønsterfarger får valgfri mønsterfarge. Du må selv sette antall nøster mønsterfarge til “0” inne i garnpakka, og heller bruke restegarnet ditt som mønsterfarge. Har du masse garn til overs fra et prosjekt kan du altså bruke det til det neste. Disse garnpakkene vil være merket med det grønne redusergarnsvinn-symbolet. Du kan også finne disse utvalgte pakkene ved å sortere på «Reduser garnsvinn» i sidemenyen.

We have made it easier for you to use your scrap yarn as pary of some of our yarn kits. Look for the green icon on pickles.no to see the chosen projects. In these yarn kits you can set the pattern color to “0” and still get the pattern for free. You only need to buy the main color. Click here to see all projects!

Ikke nok med det
I tillegg til at vi åpner opp for å kjøpe mye mindre garn på en stor gjeng garnpakker fra arkivet, har vi også laget tre helt nye plagg der du MÅ bruke restegarn.Garnpakkene består nemlig bare av en bunnfarge og oppskrift, og varierer fra bare vrangbord og en stripe i “Pangolin” til bunnfarge for hele genseren i “Klar, ferdig, garnsmell” og “Resterillegenser”. På de to siste bruker du pinne 20 og må fylle på med mer garn enn en tråd Pickles Big Balls for å fylle ut. Det går ganske mye restegarn til disse plaggene, og du kan lett kvitte deg med hele overskuddslageret. Om du har et lite lager så går det selvsagt også an å kjøpe garn til resten av plagget, men dette ligger ikke med som valg i garnpakka. Oppskriftene selges ikke separat, men ligger gratis med i garnpakkene som vanlig.

Also, we have made three brand new designs where you HAVE TO use scrap yarn. These yarn kits consist only of pattern and main color. See the projects below. It’s quite astonishing that you can create something so cool using scrap yarn.


Klar, ferdig, garnsmell / Ready, Steady, Yarn Spree

Pangolin

Resterillegenser / Scrap Fest Sweater

#picklesredusergarnsvinn
I det store bildet er dette kanskje en knøttliten innsats for å bidra til å spare på ressursene. Men det er litt. Og det gir deg som trofast kunde muligheten til å lettere bruke Picklesgarnet du alt har til andre Picklesprosjekter. Husk å vise oss det fine du klarer å trylle fram av restegarnet, bruk emneknaggen: #picklesredusergarnsvinn

TIL ALLE RESTEGARNPROSJEKTER

All in all this is probably minor in terms of sparing the resources. But it’s a little something. And it allows loyal customers to use your Pickles’ scrap yarn for new Pickles design without buying a full yarn kit. Remember to show us the cool stuff you make by uning the hashtag #picklesreducesyarnwaste

SEE ALL SCRAP YARN PROJECTS