Handlekurven er tom.

For dere som fulgte oss på strikkere sin snapchat i går så er katta allerede ute av sekken. Vi slår sammen Pickles Extra Fine Merino og Abuelita 4-tråds til ett og samme garn! Resultatet blir noe midt i mellom og mye mye bedre! Vi har valgt å videreføre den fantastiske mykheten selvsagt først og fremst. I tillegg ønsket vi et robust og slitesterkt garn som skulle være elastisk, men ikke så elastisk at det mister fasongen i vask.

Det gamle Pickles Extra Fine Merino er spunnet av 5 tråder som igjen er spunnet av 2 tynne tråder. Vi har spunnet det nye garnet av 5 enkle tråder, i en ganske sterk tvinning. Dette gjør at garnet beholder masse elastisitet, men maskene ser penere og jevnere ut da det ikke vrir seg i det ene maskeleddet. De som har strikket mye med såkalt kabelspunnet garn vet hva vi mener, at den ene siden av masken blir rett mens den andre blir skrå. Dette er selvsagt nerding på høyt nivå, men vi foretrekker masker som ser ut som pene V-er over hverandre 🙂

Garnet blir nøstet opp på 50 grams smultringnøster. Vi har valgt ut en helt fantastisk fargepalett med noe for både voksne og barn. Sofistikerte farger til både dame og herre, og en del friskere farger som blir fine i våre fargerike design på barneklær. Merinoen er fra Peru og garantert mulesingfri, slik at du kan strikke med god samvittighet <3

Garnet er under produksjon i disse dager og kommer til å være klart for lansering i løpet av sommeren 2018. I mellomtiden selger vi ut ALL gammel Pickles Extra Fine Merino og Abuelita 4-tråds. Så hvis du vil sikre deg siste rest så er det bare å klikke seg inn i vår salgsbutikk med utgående farger.

Vi har strikket opp masse gamle design i dette nye garnet og plaggende får litt mer fylde enn de hadde før, da dette nye garnet er litt tykkere enn Pickles Extra Fine Merino. Vi gleder oss skikkelig til å vise dere Pickles Mjuk Merino!