Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

For dere som fulgte oss på strikkere sin snapchat i går så er katta allerede ute av sekken. Vi slår sammen Pickles Extra Fine Merino og Abuelita 4-tråds til ett og samme garn! Resultatet blir noe midt i mellom og mye mye bedre! Vi har valgt å videreføre den fantastiske mykheten selvsagt først og fremst. I tillegg ønsket vi et robust og slitesterkt garn som skulle være elastisk, men ikke så elastisk at det mister fasongen i vask.

Det gamle Pickles Extra Fine Merino er spunnet av 5 tråder som igjen er spunnet av 2 tynne tråder. Vi har spunnet det nye garnet av 5 enkle tråder, i en ganske sterk tvinning. Dette gjør at garnet beholder masse elastisitet, men maskene ser penere og jevnere ut da det ikke vrir seg i det ene maskeleddet. De som har strikket mye med såkalt kabelspunnet garn vet hva vi mener, at den ene siden av masken blir rett mens den andre blir skrå. Dette er selvsagt nerding på høyt nivå, men vi foretrekker masker som ser ut som pene V-er over hverandre 🙂

Garnet blir nøstet opp på 50 grams smultringnøster. Vi har valgt ut en helt fantastisk fargepalett med noe for både voksne og barn. Sofistikerte farger til både dame og herre, og en del friskere farger som blir fine i våre fargerike design på barneklær. Merinoen er fra Peru og garantert mulesingfri, slik at du kan strikke med god samvittighet <3

Garnet er under produksjon i disse dager og kommer til å være klart for lansering i løpet av sommeren 2018. I mellomtiden selger vi ut ALL gammel Pickles Extra Fine Merino og Abuelita 4-tråds. Så hvis du vil sikre deg siste rest så er det bare å klikke seg inn i vår salgsbutikk med utgående farger.

Vi har strikket opp masse gamle design i dette nye garnet og plaggende får litt mer fylde enn de hadde før, da dette nye garnet er litt tykkere enn Pickles Extra Fine Merino. Vi gleder oss skikkelig til å vise dere Pickles Mjuk Merino!