Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

bilde1

Vi lanserer Strikkehjelpen LIVE – drop in – ett gratis tilbud til deg som trenger litt hjelp!


Står du fast i et mønster og trenger hjelp for å komme videre? Kunne du strikke da du var liten, men har glemt hvordan man legger opp? Får du aldri helt grepet om vrangstrikk? Hva betyr egentlig kast? Har du aldri strikket før men har lyst å prøve å se om det er gøy? Har du bare lyst på litt strikkeselskap?

Pickles inviterer til uformelle strikkekvelder hver siste torsdag i måneden fra 18.30-20.30, og strikkelunsj hver siste tirsdag i måneden fra 11.30 – 13.30 i butikken vår i Markveien 56 c.

Du kan strikke hva du vil, og vi vil være til stede og hjelpe med det som trengs for at du skal komme igang med ditt prosjekt. Her kan du få råd om garn og pinnevalg, hjelp til å legge opp, strikke rett og vrang, hjelp til å rette opp feil i strikketøyet eller annet.

Det koster ingenting å være med, eneste krav er at du bruker garn og pinner kjøpt hos oss for å delta.

Torsdager (kveld)
Det er plass til 12 stykker og du må sette deg på lista i butikken for å være sikret plass. Vi tar ikke påmelding på telefon eller mail dessverre, da dette er et gratistilbud vil vi ha minst mulig administrasjon. Ellers kan du også bare møte opp, vi regner ikke med at det blir fullt. Vi kommer til å krydre disse kveldene med forskjellige temaer og mini-teknikkworkshops. Første kveld blir Torsdag 31.03 og deretter hver siste torsdag hver måned kl 18.30-20.30.

Tirsdager (lunsj)
Det er plass til 4-6 stykker (avhengig av om dere kommer med eller uten baby) og du kan komme når du vil. Hvis du har med baby kan du ta med bagen inn, men vognen må stå utenfor. Første lunsj-strikk blir Tirsdag 29.03 og deretter hver siste tirsdag hver måned kl 11.30 – 13.30.
bilde2