Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Da er det endelig duket for andre gang med Pickles x Strikketerapi = <3. Tirsdag 20. mars fra 19:30 og utover kommer vi til å sitte på Peloton. Men før dette har vi en eksklusiv kundekveld og åpent i butikken vår til kl. 19:00, spesielt for dere! Dere får en rabatt på 10% denne kvelden, og alle som har med seg kvittering fra et kjøp i butikken denne dagen får muligheten til å vinne premier i kveldens kvitteringslotteri!

Denne gangen drar vi til en superkoselig kafé i nabolaget! Peloton Oslo er en kul og laidback pizza- og vinbar i Torggata 35 i Oslo! I ekte strikkeklubb-ånd blir det strikkebingo, kvitteringslotteri, god stemning og masse strikking!

Inngangen er gratis, men du må booke plass gjennom våre nettsider HER siden det er begrenset med sitteplasser. Inngangsbilletten gir deg også 10% på ett kjøp i vår butikk i Markveien samme dag!

Vi gleder oss masse!

Hilsen Ingvild og Kristin

Som vanlig er vertinnene for kvelden vår kjære Kristin, også kjent som @einkopptetakk og hennes partner Ingvild, også kjent som @ingvildmusikk. Sammen har disse to flinke jentene videopodcasten Strikketerapi, som mange sikkert har sett allerede. Hvis ikke kan dere klikke dere inn til verdens koseligste tv-program, som virkelig lever opp til navnet sitt, Strikketerapi. Vi elsker å ha denne på i stua.