Handlekurven er tom.

Da er det endelig duket for andre gang med Pickles x Strikketerapi = <3. Tirsdag 20. mars fra 19:30 og utover kommer vi til å sitte på Peloton. Men før dette har vi en eksklusiv kundekveld og åpent i butikken vår til kl. 19:00, spesielt for dere! Dere får en rabatt på 10% denne kvelden, og alle som har med seg kvittering fra et kjøp i butikken denne dagen får muligheten til å vinne premier i kveldens kvitteringslotteri!

Denne gangen drar vi til en superkoselig kafé i nabolaget! Peloton Oslo er en kul og laidback pizza- og vinbar i Torggata 35 i Oslo! I ekte strikkeklubb-ånd blir det strikkebingo, kvitteringslotteri, god stemning og masse strikking!

Inngangen er gratis, men du må booke plass gjennom våre nettsider HER siden det er begrenset med sitteplasser. Inngangsbilletten gir deg også 10% på ett kjøp i vår butikk i Markveien samme dag!

Vi gleder oss masse!

Hilsen Ingvild og Kristin

Som vanlig er vertinnene for kvelden vår kjære Kristin, også kjent som @einkopptetakk og hennes partner Ingvild, også kjent som @ingvildmusikk. Sammen har disse to flinke jentene videopodcasten Strikketerapi, som mange sikkert har sett allerede. Hvis ikke kan dere klikke dere inn til verdens koseligste tv-program, som virkelig lever opp til navnet sitt, Strikketerapi. Vi elsker å ha denne på i stua.