Handlekurven er tom.

Oj som vi har gledet oss til å fortelle dette! De av dere som har vært hos oss vet jo at det kan bli en smule trangt om plassen. Nå har vi vært så heldige at vi får låne deilige cafélokaler av naboen. Denne våren har vi dermed gleden av å invitere til en skikkelig koselig strikkeklubb en gang i måneden hos Nøkken i Markveien 56 c. Første kveld er allerede om en liten uke, Onsdag 17. Januar kl 17.30 og ut kvelden.

Vertinner for de tre kveldene er ingen ringere enn vår kjære Kristin, også kjent som @einkopptetakk og hennes partner Ingvild, også kjent som @ingvildmusikk. Sammen har disse to flinke jentene videopodcasten Strikketerapi, som mange sikkert har sett allerede. Hvis ikke kan dere klikke dere inn til verdens koseligste tv-program, som virkelig lever opp til navnet sitt, Strikketerapi. Vi elsker å ha denne på i stua.

Denne gode stemningen tar de altså med seg til vår kjære nabocafé! I ekte strikkeklubb-ånd blir det utlodning av premie, og forskjellige uformelle aktiviteter fra gang til gang. Det kan være garnbytte, samstrikk av enkle plagg (frivillig såklart) eller demonstrasjon av teknikker for å nevne noe.Vi tenkte også lansere nyheter på garn og designfronten på disse kveldene! Men mest av alt er det bare kos og strikking.

Inngangen er gratis, men du må booke plass gjennom våre nettsider siden det er begrenset med sitteplasser. Inngangsbilletten gir deg også 10% på ett kjøp i vår butikk i Markveien samme dag! Kokkene på Nøkken lover å lage mat og drikke som kan konsumeres HELT uten hender, haha vi tviler på at det går an men gleder oss til å se hva de får til 🙂 

Vi gleder oss!