Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Oj som vi har gledet oss til å fortelle dette! De av dere som har vært hos oss vet jo at det kan bli en smule trangt om plassen. Nå har vi vært så heldige at vi får låne deilige cafélokaler av naboen. Denne våren har vi dermed gleden av å invitere til en skikkelig koselig strikkeklubb en gang i måneden hos Nøkken i Markveien 56 c. Første kveld er allerede om en liten uke, Onsdag 17. Januar kl 17.30 og ut kvelden.

Vertinner for de tre kveldene er ingen ringere enn vår kjære Kristin, også kjent som @einkopptetakk og hennes partner Ingvild, også kjent som @ingvildmusikk. Sammen har disse to flinke jentene videopodcasten Strikketerapi, som mange sikkert har sett allerede. Hvis ikke kan dere klikke dere inn til verdens koseligste tv-program, som virkelig lever opp til navnet sitt, Strikketerapi. Vi elsker å ha denne på i stua.

Denne gode stemningen tar de altså med seg til vår kjære nabocafé! I ekte strikkeklubb-ånd blir det utlodning av premie, og forskjellige uformelle aktiviteter fra gang til gang. Det kan være garnbytte, samstrikk av enkle plagg (frivillig såklart) eller demonstrasjon av teknikker for å nevne noe.Vi tenkte også lansere nyheter på garn og designfronten på disse kveldene! Men mest av alt er det bare kos og strikking.

Inngangen er gratis, men du må booke plass gjennom våre nettsider siden det er begrenset med sitteplasser. Inngangsbilletten gir deg også 10% på ett kjøp i vår butikk i Markveien samme dag! Kokkene på Nøkken lover å lage mat og drikke som kan konsumeres HELT uten hender, haha vi tviler på at det går an men gleder oss til å se hva de får til 🙂 

Vi gleder oss!