Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

bunn

materialer

Kulere enn papir. Disse lager du raskt av de restene av stoff, bånd og småpynt som egentlig er for små til å bruke til noenting.

Materialer
Stoffrester og rester av bånd. Du kan også sy egne bånd.

Materials
Scraps of fabric and ribbons.

gaveposer1og2

1: Klipp ut to firkanter. Klipp to hakk inn 3-4 cm ned fra toppen og brett inn. Sy inn bretten. Bruk strykejernet først.
2: Brett ned en liten kant og brett så hele hakket ned på begge firkantene. Sy løpegangen. Ikke slurv, stryk først her også. 

1: Cut two squares. Cut, fold and sew like in the picture above (Cut 3-4 cm down from the top) Iron the fold before you sew it for best result.
2: Fold it in, then down and sew. Iron first.

gaveposer3og4

3: Så er det bare å sy dem sammen rett mot rett.
4: Brett posen så sidene kommer på midten, sy en søm over hvert hjørne og klipp av.
5: Tre i to bånd, et fra hver side, og helt rundt. Nå har du en fin pose til gaven din!

3: Right sides together sew the two squares together at sides and bottom.
4: Fold the bag like in the picture above, sew a seam over each corner and cut it off.

5: Thread two ribbons, one from each side and all the way around the top. There is a nice bag for your gift!

bunn