Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Vårens morsomste prosjekt starter nå!
Dagny Thurmann-Moe og Pickles skal lage bok sammen, og søker 30-50 strikkere og modeller i alle aldre og fasonger! Du får strikke ett eller flere nydelige plagg spesialdesignet og fargesatt spesielt til deg.

I tillegg til å ferdigstrikke 1-4 plagg innen 30.04.2018 må kunne stille til et gøyalt og uformelt fotoopptak sammen med mange andre strikkere 22., 23. og/eller 25. Mai i Oslo. Du må besørge reise og opphold selv dersom du er fra andre deler av landet, men du får god lunsj på dager med fotoopptak, en morsom opplevelse og du får beholde plaggene etter opptak. Detaljene tar vi senere.

Slik søker du:
Send mail til teststrikker@dagnyfargestudio.no med følgende:

1. Navn, alder, høyde samt størrelser på klær og sko
2. Bilde av deg selv i helfigur samt portrett der øyenfargen synes.
3. Bilder av plagg du har strikket eller link til instagramkonto
4. Du må anslå hvor raskt du kan strikke et plagg på tynne (3,5 mm), medium (5,5 mm) og tjukke (10 mm) pinner.
5. Hvor mange plagg du ønsker å strikke (mellom 1 – 4 plagg. Søkere som kan strikke flere plagg vil bli prioritert)

Søknadsfrist: 14. februar 2018