Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Husker du denne konkurransen? Nå er alle bidragene kommet inn, og juryen, som besto av to voksne og tre barn, har sammen kåret 4 verdige vinnere.

Vi må først få takke for de utrolig mange kule, fargerike og fantasifulle bidragene som kom inn! Vi skulle gjerne laget alle sammen. Tusen, tusen takk alle sammen

Første vinner er Adam fra Ruseløkka skole. Hva #1 betød gikk over hodet på oss voksne, men falt veldig i smak hos Fortnite-fans i juryen, som mente denne kom til å bli syyyyykt populær

Neste vinner er Hanna fra Trosterud Skole. En samlet jury falt for denne hettegenseren (som var det plagget desidert flest hadde designet). Her var konkurransen knivskarp, men vinneren var storfavoritten.

Denne genseren, designet av Stine fra Sande Ungdomsskole, ble plukket ut fordi den var enkel, men likevel kul, og hadde en fin detalj med valgfri hals. Denne kan passe alle fra 0-100, spør du oss, og ser ut som en deilig vintergenser!

Siste vinner, også likt av en samlet jury er disse gøyale vottene. De er designet av Tirill på Ruseløkka skole. Vi gleder oss allerede til det blir kaldt nok til på bruke dem!

Gratulerer alle vinnere! Hurra for dere og takk til alle som deltok!
Vi setter i gang med mønsterkonstruksjonen, og prototype og mønster blir klart til høsten.