Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Et snilt og eksklusivt bomullsgarn, som er både økologisk og plantefarget. Garnet farges av planter som finnes naturlig i Peru, og selvsagt er hele produksjonen miljøvennlig. Plantefargene gjør at så og si hele paletten av farger kan matches, og de kremete, men friske fargene er usedvanlig fine. Garnet er spunnet av en tråd tykk bomull og supertynn tråd, noe som gjør det velegnet til luftige plagg og pledd, da det ikke har småtråder man kan henge seg fast i.

Vi er veldig stole over å føre dette garnet, da produksjonen livnærer familier i de fattigste områdene i Peru. De får mer enn minstelønnen og får også mat for arbeidet de gjør. Prosjektet støtter utdannelse til barna deres og gir dem et bærekraftig livsgrunnlag.

100% økologisk, plantefarget bomull

Oppskriften følger alltid gratis med i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)

Pickles Økologisk bomull

Oppdaterer produktlisten...