Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Vårt utrolig populære merinogarn er av høy kvalitet - svært mjukt og utrolig godt å strikke av. Garnet gir en jevn overflate som mange minner om bomullsgarn i utseende, men med ullens unike kvaliteter. Garnet er kabelspunnet, altså spunnet av mange tynne tråder, noe som gjør det ferdige plagget mye mer elastisk enn tradisjonelt ullgarn. Plagget blir varmt og deilig, og puster godt. Du kan selvfølgelig ha det rett på huden uten at det klør og er velegnet til barn. Unngå å strikke for luftige plagg da det vil miste holden etter vask. Vi anbefaler å skylle for hånd og sentrifugere i vaskepose for å ivareta formen.

Dette garnet utgår fra vårt sortiment. Sommeren 2018 ventes et nytt, spennende garn inn som erstatter dette garnet. Garnet som kommer er mykere, holde seg veldig mye bedre i vask og bruk og har en enormt vakker fargepalett. I mellomtiden kan du f eks bruke dobbel tråd Pickles Pure Thin Alpaca som erstatning for dette garnet. Ønsker du noe annet enn det så spør oss gjerne om råd, så hjelper vi deg.

100% ekstra fin merinoull

Oppskriften følger alltid gratis med i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)

Pickles Extra Fine Merino

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Oppdaterer produktlisten...