Hjemme hos @bygudrun / Getting cozy with @bygudrun

portrettGudrun Sofie Østhassel, eller @bygudrun som hun kanskje er bedre kjent som, er en instagramprofil vi gjerne følger med på. Hun strikker non stop, tar fine bilder og er flink med farger.

Gudrun Sofie Østhassel aka @bygudrun in IG is a profile we stop by often. We love her colors and photos and she is so speedy with her needles!
spm1


spm1b

Fortell litt om deg selv
Kommer fra det blide Sørland, men bor i Oslo. Elsker fugler og alt som er gult. Jeg et stort behov for å være kreativ og lage ting, og har til en hver tid mer enn et prosjekt på gang.

Tell us a bit about yourself
I am based in Oslo but originally I come from the south of Norway. I love birds and anything yellow. I have an urge to create things and be creative and always have more than one project going on.

¨spm2b

 

spm2

Fortell litt om hvor du helst strikker?
Hvor strikker jeg ikke? I yndlingsstolen, sofaen, hos venninner, på kafé, i en park, på biltur. Strikketøyet er alltid med i veska. Sånn bare i tilfelle 🙂

Tell us where you knit?
Where do I not knit? In my favorite chair, at my friend’s places, at the coffee shop, in a park, in the car. I always keep my knitting project in my bag just in case.

spm3

 

spm3b

Hva er det fineste du har laget i vårt garn?
Jeg har lyst til å si Marens bryllupsbolero, selv om jeg ikke har strikket den selv. Mamma strikket den til bryllupet mitt. Den er så fin og enkel, samtidig som den ikke er for dollete. Jeg sparer den til fine anledninger, men har endt opp med å bare bruke den en gang fordi jeg synes den er så fin. Må kanskje gjøre noe med det?

What is the prettiest thing you’ve made in our yarn?
I have to say Maren’s Wedding Bolero although I didn’t knit it myself. My Mum knitted it for my wedding. It is so pretty and plaing and not too fancy. I save it for dressy occations but I’ve only worn it once at is so pretty. Perhaps I have to do something about it?

spm4

Hvilket Pickles-plagg har du brukt mest og hvorfor?
Kan jeg bare velge en ting? Mest brukt er definitvit Å, for et kjoleliv. Den er perfekt på kontoret, på cafe, hjemme i sofaen – overalt! Jeg bare måtte strikke to.

What Pickles garment have you worn the most and why?
Can I just choose one thing? I have to say most worn is The Dayjob Dress. It is perfect for the office, the sofa, the coffee shop. I just had to make two!

spm5

 

spm5b

Hva er det som gjør strikking så bra?
Det å lage et plagg som blir så fint, helt selv, er det aller, aller beste. Det er så tilfredstillende og gøy!

What makes knitting so good?
Making your own garments is the best thing there is. So satisfying and fun!

spm6

 


spm6b

Hvem kunne du tenke dra til/være hjemme hos om du kunne (en på IG som vi kan sende stafettpinnen videre til)?
Jeg vil hjem til @maritani 🙂

Who would you like to get cozy with if you could?
I choose @maritani 🙂