Hjemme hos / Getting cozy with @guroubisch

IMG_4582

@guroubisch er kjent for de fleste på instagram for sine delikate bilder og vakre fargesammensetninger. Vi har vært så heldige å få bli med henne hjem.

@guroubisch is known on instagram for her delicate pictures and beautiful colour combinations. 

Fortell litt om deg selv:
Jeg er en litt nerdete sørlending med hang til å systematisere og planlegge, og med veldig lav kaostoleranse – noe som ofte blir utfordret av mine to barn og jobben min som prosjektleder. Jeg er byjente, og det gøyeste jeg vet er å gå på café (og strikke).

Tell us about yourself:
I am a nerdy southerner who loves to make systems and plans for everything – and hates chaos. A bit of a challenge considering my two children and a busy job as a project manager. I am i city girl, and i love coffe shops and knitting.

Processed with VSCOcam with t2 preset

Fortell litt om hvor du helst strikker/jobber med garn.
Jeg strikker nok aller mest foran TV-en på kveldstid, men jeg liker også godt å strikke i stolen ved vinduet mens jeg hører på lydbok. Og så har jeg funnet ut at toget er det ultimate strikkestedet, og prøver hele tiden å planlegge turer til Oslo slik at jeg kan få 7 timer uavbrutt strikketid.

Where do you knit?
In front of the TV at night, but also in my chair by the window while listening to an audio book. The traiv is perfect for knitting and i always try to plan train rides to Oslo so that i can get 7 hours of uninterrupted knitting time.

Processed with VSCO with t2 preset

Hva er det fineste du har laget i vårt garn?
Jeg tror det må være Sikk-sakk-teppet. Jeg husker jeg så det i KK (det var faktisk sånn jeg oppdaget pickles) en stund etter at jeg hadde begynt å strikke igjen, og tenkte at noe så fint ville jeg aldri klare å strikke. Datteren min er veldig glad i det, og bruker det flittig både til lek og kos.

What is the nicest FO made from our yarn?
I have to say the Zig zag spread. I remember seeing it KK (Norwegian magazine) thinking i will never be able to pull that off. My daughter loves ut and uses it for play and cuddle.

Processed with VSCO with t2 preset

Hvilket Pickles-plagg har du/noen i familien brukt mest og hvorfor?
Vi har store mengder barneklær fra Pickles, strikket av meg eller andre i familien, og det er vanskelig å trekke fram bare én favoritt. Morosettet har vi flere varianter av, genseren/kjolen har utrolig god passform, og ribbebukse er et must i barnehagegarderoben. Jeg er også veldig glad i Artig skrue hettelue og snorkedressen, og min eldste datter har slitt ut to Karusellkjoler.

What Pickles garnment is most used and why?
We have a lot of Pickles clothes, made by myself or other family members, and it is difficult to name just one favourite. We have several of The Fun Kit, love the shape of both the sweater and the dress, and the rib pants are a must for kindergarten. I am also very fond of the Cool Kid Hooded Hat and the ZZZzz jump suit, and my daugther has worn out two of the Merry go around Dress.

Processed with VSCO with t2 preset

Processed with VSCO with t2 preset

Processed with VSCOcam with t2 preset

437389DC-D08D-4D77-9B72-00CBA6050276

Hva er det som gjør strikking så bra?
Alt, kanskje bortsett fra å montere og å sy i knapper. Det aller beste med strikking er kanskje at det får min hyperaktive og lett irritable hjerne til å roe seg litt ned, og stikking er for meg den beste måten å gjenvinne balansen i en hektisk hverdag. Og så liker jeg jo veldig godt å leke med farger og å lage mine egne klær og alt det der.

What makes knitting so good?
Everything, except from the assembling and sewing buttons. What I love most about it is the way it calms down my hyperactive brain, and a perfect way to restore balance after a stressful day. I also love to play with colours and the satisfaction og making my own clothes. 

Processed with VSCOcam with t2 preset

Processed with VSCO with t2 preset

Processed with VSCO with t2 preset

Processed with VSCO with t2 preset

Hvem kunne du tenke dra til/være hjemme hos om du kunne?
@gurolaga eller @linnheimtun

Who do you want to get cozy with?
@gurolaga or @linnheimtun