Hjemme hos / Getting cozy with @miriamwennerberg

dagny

Vi elsker våre trofaste følgere. Virkelig! @miriamwennerberg er i tillegg fargerik og kreativ og tryller fram fargekombinasjoner som gjør plaggene våre enda finere!

We love our followers. Really! @miriamwennerberg is not only following us, but creating wonderful versions of our design in outstanding colour combos that make our design even nicer!

Fortell litt om deg selv
Jeg er en bråkete vestlending, med kronisk rastløse hender, noe som har ført til mye strikking de siste årene. Da jeg var liten samlet jeg på broderigarn, servietter, fine steiner og klinkekuler, bare for å sorterte i fargene og se på de. Sånn er det fremdeles med garn, bare at nå er jeg blitt litt flinkere til å bruke det.

Tell us a bit about yourself
I am a noisy girl from the West of Norway. I have restless hands which has led to constant knitting over the past years. When I was a kid I collected embrodery yarn, napkins, pretty stones and marbles just to organize them into colours and watch them. I’m still that way, but now with my yarn. And I actually use it, not just look at it.

strikk

 

rosa

Fortell litt om hvor du helst strikker
Aller helst i sofaen hjemme, med en full kanne kaffe og en fin kopp. Hvis jeg skal sitte et sted, må jeg strikke. Får alltid litt panikk hvis jeg drar et sted og har glemt strikketøyet hjemme.

Where do you knit?
On the couch at home with a pot full og coffee and a nice mug. I always carry my knitting along in case I’m sitting down somewhere. I freak out if I have forgotten it at home.

lettefjaer

Hva er det fineste du har laget i vårt garn?
Det fineste tror jeg må være Lette fjær barnehagesett i forstørret utgave til mannen min. Bare genseren da.. Herregenser på pinne 3 er ikke bare bare for en utålmodig sjel, derfor var det ekstra stas når jeg ble så utrolig fornøyd med resultatet!

What is the prettiest thing you’ve made in our yarn?
It has to be the Light Feather Sweater adapted for my husband. Knitting for him on such thin needles was a challenge, but turned out so well!

artigskrue

 

snorke

Hvilket Pickles-plagg har du/noen i familien brukt mest og hvorfor?
Oj, er det lov å si flere? Min favoritt må være høstjakka. Sønnen min sin favoritt er Artig skrue hettelue og Snorkedress. Har strikket i flere størrelser allerede, og det er nok ikke siste gang!

What Pickles design has been used the most and why?
Oh my, can I name more? My favourite must be the Fall Coat. My son’s favourites are the Zzz-jumpsuit and the Cool Kid Hooded Hat. I have knitted them in numerous sizes already. And not for the last time.

baby

 

garn

Hva er det som gjør strikking så bra?
For meg er det mye glede i selve garnet og fargene. Samtidig er jeg en praktiker, og blir aldri lei av å se gutten min springe rundt i den veldig knappe rillebuksen han har brukt i over et år. Det er kult å lage noe som både blir fint og som er godt å bruke både for store og små!

What makes knitting so great?
For me it’s the joy around the yarn and the colours. I also love the fact that I can create long lasting garments for all ages.