Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Mjuk og fin jakke med vertikalt dråpemønster. Mønsteret er lekende lett, med bare rette og vrange masker. Buksa har god plass i rumpa og sitter godt i leggene, så den skal være god å komme seg rundt på gulvet i. Lua har knyting og god passform.

Litt øvet / Jakka strikkes nedenfra og opp, fram og tilbake. Ved ermeåpningen deles arbeidet i for- og bakstykker som strikkes hver for seg. Du syr sammen over skuldrene. Du plukker opp masker til ermer og strikker de ut fra bolen. Det plukkes så opp til stolper/krage som strikkes fram og tilbake. Buksa strikkes ovenfra og ned med innbrettskant øverst. Du strikker vendinger bak for å gjøre plass til bleie. Lua strikkes nedenfra og opp. Det plukkes opp til klaffer som strikkes til slutt.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_krabbesett

  Størrelser
  0-3 (6-12) 18-24 mnd

  Garn
  Pickles Mjuk Merino

  Jakke, hovedfarge 100 (100) 150 g
  Jakke, mønsterfarge 50 (100) 100 g
  Buksefarge: 100 (150) 150 g
  
Lue: 50 (50) 100 g

  Pinner
  Jakke: 80 cm rundpinne og settpinner 3,75 mm
  Bukse: 40 cm rundpinne og settpinner 3,75 mm
  Lue: 40 cm rundpinne og settpinner 3,75 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Mønsterstrikk: 27 masker / 40 rader
  Ribbestrikk: 30 masker/30 rader
  Glattstrikk: 21 masker/32 rader

  Mål, liggende flatt
  Brystvidde jakke: 22 (25) 29 cm
  
Lengde, jakke: 24 (30) 34 cm
  
Lengde bukse: 33 (42) 48 cm
  
Lue passer hodemål ca. 35-40 (42-44) 44-48 cm

  Vanskelighetsgrad
  Litt øvet

Krabbesett

Oppdaterer produktlisten...