Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Oka hva sa du? Okapi er et dyr med sebrastriper på bena, men kroppen er helt ensfarget brun. Vi har gjort det omvendt, og de solide fargefeltene er akkurat det stripene trenger for å komme frem.

Pickles Booboo er vårt letteste sommergarn, det faller mykt som silke og føles deilig og lett mot huden.

Øvet / T-skjorte: Strikkes nedenfra og opp, rundt i chevron-teknikk. Det økes til ermer som strikkes for seg. Chevronmønsteret er laget ved å øke eller felle symmetrisk på hver side av enkelte masker.
Bukseshorts: Strikkes ovenfra og ned, rundt. Det deles av til ben, som strikkes hver for seg. Lommene er strikket for seg og sydd på til slutt.

Størrelser, garn, pinner, strikkefasthet og mål: Se tilleggsinformasjon inne på garnpakken.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_okapi-sommersett

  Størrelser
  3-5 (6-8) 9-11 år

  Garn
  Pickles Booboo

  Hovedfarge: 400 (450) 500 g
  Kontrastfarger: 100 (100) 150 g av 3 farger

  Pinner
  40 og 60 eller 80 cm rundpinne og settpinner 3,5 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Glattstrikk: 23 masker / 32 rader
  Chevronmønster: 28 masker / 50 rader

  Mål, liggende flatt
  T-skjorte

  Brystvidde: 30 (35) 40 cm

  Lengde: 37 (43) 50 cm

  Bukseshorts

  Livvidde: 33 (34) 35 cm (strammes inn med strikk)
  Lengde: 50 (55) 60 cm

  Nivå
  Øvet


   

Okapi sommersett

Oppdaterer produktlisten...