Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

PICKLES AS, Markveien 56 g, 0550 Oslo. Org nr 996926907 MVA

Historien

Pickles ble startet av kollegaene Heidi Grønvold og Anna Enge i 2009. Det var opprinnelig en hobbyblogg for å dele ideer med hverandre. De hadde aldri sett for seg at det skulle bli noen levevei, så de gjenbrukte domenenavnet Heidi hadde liggende fra et annet prosjekt. Pickles.no fikk raskt et mye større publikum enn de to forventet både nasjonalt og internasjonalt, og siden de var vel så opptatt av fine garnkvaliteter som funksjonelt design bestemte de seg for å starte en garnbutikk på nett. I dag er Pickles arbeidsplass for 6 jenter + masse flinke strikkere, og har både nettbutikk og en hyggelig garnbutikk i Markveien i Oslo.

 • Heidi
  Heidi
  Designer, gründer og eier av Pickles sammen med Anna

  Heidi lærte å strikke av moren sin som liten, men har aldri greid å holde seg til en oppskrift så da passer det bra å lage mønstrene selv.

 • Anna
  Anna
  Designer, gründer og eier av Pickles sammen med Heidi

  Anna kommer fra en familie hvor barna og dukkene hadde håndsydde matchende antrekk, og hun lærte å strikke før hun lærte å gå.

 • Sandra
  Sandra
  Holder butikken i Markveien i tipp topp stand.

  Sandra er vel den som strikker aller mest av alle vi har ansatt - gjerne i nye varianter med andre garntyper eller farger enn det vi har brukt.

 • Fride
  Fride
  Holder nettsidene i tipp topp stand og lager materiell

  Fride startet i Pickles som et blidt, friskt pust og vi håper hun blir hos oss for alltid. Hun er ikke så glad i pirkearbeid og det stemmer godt med hennes effektive natur

 • Kristin
  Kristin
  Er vel som strikkekjendis å regne

  I tillegg å jobbe hos oss driver hun podcasten Strikketerapi og er en ordentlig superstrikker

 • Ragna
  Ragna
  Møter du gjerne på kveldstid eller i helgene i butikken

  Ragna synes strikking gir ro, og plaggene som trylles fram gjør både kropp og hjerte varmt. Hun strikker til dem rundt seg for å vise at hun setter pris på dem.