Handlekurven er tom.

PICKLES AS, Markveien 56 g, 0550 Oslo. Org nr 996926907 MVA

Historien

Pickles ble startet av kollegaene Heidi Grønvold og Anna Enge i 2009. Det var opprinnelig en hobbyblogg for å dele ideer med hverandre. De hadde aldri sett for seg at det skulle bli noen levevei, så de gjenbrukte domenenavnet Heidi hadde liggende fra et annet prosjekt. Pickles.no fikk raskt et mye større publikum enn de to forventet både nasjonalt og internasjonalt, og siden de var vel så opptatt av fine garnkvaliteter som funksjonelt design bestemte de seg for å starte en garnbutikk på nett. I dag er Pickles arbeidsplass for 6 jenter + masse flinke strikkere, og har både nettbutikk og en hyggelig garnbutikk i Markveien i Oslo.

 • Heidi
  Heidi
  Designer, gründer og eier av Pickles sammen med Anna

  Heidi lærte å strikke av moren sin som liten, men har aldri greid å holde seg til en oppskrift så da passer det bra å lage mønstrene selv.

 • Anna
  Anna
  Designer, gründer og eier av Pickles sammen med Heidi

  Anna kommer fra en familie hvor barna og dukkene hadde håndsydde matchende antrekk, og hun lærte å strikke før hun lærte å gå.

 • Sandra
  Sandra
  Holder butikken i Markveien i tipp topp stand.

  Sandra er vel den som strikker aller mest av alle vi har ansatt - gjerne i nye varianter med andre garntyper eller farger enn det vi har brukt.

 • Fride
  Fride
  Holder nettsidene i tipp topp stand og lager materiell

  Fride startet i Pickles som et blidt, friskt pust og vi håper hun blir hos oss for alltid. Hun er ikke så glad i pirkearbeid og det stemmer godt med hennes effektive natur

 • Kristin
  Kristin
  Er vel som strikkekjendis å regne

  I tillegg å jobbe hos oss driver hun podcasten Strikketerapi og er en ordentlig superstrikker

 • Ragna
  Ragna
  Møter du gjerne på kveldstid eller i helgene i butikken

  Ragna synes strikking gir ro, og plaggene som trylles fram gjør både kropp og hjerte varmt. Hun strikker til dem rundt seg for å vise at hun setter pris på dem.