Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Denne skikkelig-enkle-og-kjappstrikka lua kler alle! Du kan nemlig tilpasse toppen så den blir enten rund eller spiss - altså helt på topp for deg eller den du skal ha.

Lua passer alle fra 1-100 år og du kan velge mellom rund eller spiss tupp. Vi har strikka den i tre ulike garn, så her kan du tilpasse etter egen eller mottakers smak. Den blå lua er strikket litt ekstra lang før felling for å gjøre den mer "nissete".


Nybegynner / Strikkes nedenfra og opp. I stedet for å bruke settpinner på de øverste 2 cm fortsett på rundpinnen og bare dra ut senen (magic loop).

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_paa-topplue

  Størrelser
  1-4 (5-10) år dame (herre)

  Garn
  Pickles Cozy, lagt dobbelt, 100 (100) 100 (150) g
  Pickles Tweedy, lagt dobbelt, 100 (100) 200 (200) g
  Pickles Tjukk Merino, lagt dobbelt, 100 (100) 100 (200) g

  Pickles Cozy + Pickles Big Fuzz, 50 (50) 50 (100) g av hver garntype

  Pinner
  40 cm rundpinne 9 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Ribbemønster med dobbel tråd: 11 masker/ 16 rader
  Ribbemønsteret er veldig tøyelig

  Passer hodeomkrets

  48-50 (52-54) 56-58 (60-62) cm

  Vanskelighetsgrad

  Nybegynner

På topplue

Oppdaterer produktlisten...