Pickles ❤️ Dagny

picklesxdagny_gruppebilde1

Dette har vi gledet oss veldig til å vise frem! Først en liten introduksjon: Dagny Thurmann-Moe er fargedesigner (Dagny Fargestudio), nyfrelst strikkeentusiast og ikke minst en meget stilsikker, glamorøs og kul dame. Vi har vært så heldige å sammen med Dagny få utvikle den ultimate kjolen – #picklesxdagny, en strikket kjole spesiellt designet for dine egne farger og stil. Tusen takk til alle som kom på lanseringsevent i går! Vi hadde det så gøy og gleder oss veldig til å se kjolene dere strikker!

Meet Dagny Thurmann-Moe, Norwegian colour designer/expert (Dagny Fargestudio), new knitter and THE MOST stylish, glamorous and fun person! We have been so lucky to have, together with Dagny, developed the ultimate dress – #picklesxdagny – a knitted dress designed for your unique colours and style. The Have a look at the yarn kits with pattern included especially made for different eye colours here.

2

GLEM DEN LILLE SORTE
Den lille sorte er overvurdert. Den lille fargerike, derimot, er et spennende alternativ du vil ha glede av resten av livet sier Dagny! Mens sort fremhever rynker og poser under øyne, kan farger fremheve fordeler, og gi deg glød. Og viktigst av alt, de får øynene dine til å stråle og gnistre. Finn fargen som passer deg.

Med sin klassiske passform og skreddersydde farge, vil dette være en kjole du kan ha resten av livet, og som også kan gå i arv hvis du behandler den pent.

3

FØRST FARGE, SÅ GARN
Dette er bakvendtland for oss i Pickles. Vi starter jo alltid med garn, og så velger vi farge. Noe av det morsomste med å jobbe med Dagny var at hun overhodet ikke forholdt seg til at vi pleier å anbefale ett spesielt garn. Hun spant rundt i butikken og plukket akkurat de fargene hun syns passet, med det resultatet at vi har strikket kjolen i ikke mindre enn 5 forskjellige kvaliteter. Vi anbefaler at du først og fremst plukker ut i fra farge, bortsett fra når det gjelder Pickles Big Fuzz, som er pusete og kanskje ikke det beste å strikke med om du er helt nybegynner. Inne på fargen kan du også lese litt om garntypen.

4

5

6

7

8

9