Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Betingelser

Bestilling
Vi sender ut varer 1-3 virkedager etter at ordren er mottatt. Unntakk fra dette er ved salg, da kan det påløpe noe mer tid, men ikke mer enn en dag eller to ekstra. Bestillingene pakkes og sendes i den rekkefølgen vi får dem inn fra vårt lager. Du vil motta en digital ordrebekreftelse etter bestilling samt leveringsbekreftelse på mail. Pakkseddel følger med i pakken.

Forsvunnet forsendelse
Vi har god erfaring med at Posten er pålitelig, men dersom du mot formodning ikke mottar pakken din, så send en henvendelse med ordrenummer, så vi kan få dobbelsjekket at alle detaljer på forsendelsen stemmer, og etterlyst pakken hos Posten. Vi etterlyser aldri pakker før det har gått minste 2 uker fra den ble sendt, da det som aller oftest har skjedd er at Posten har glemt å sende hentelapp. Har du valgt pakke med sporing er det beste å kontakte Posten direkte med ditt sporingsnummer. Det er kundens ansvar å skrive sin korrekte adresse. Vi printer adresseetiketter rett fra kunderegisteret, og om adressen er feil, må kunden besørge ekstrakostnadene ved å sende pakken på nytt.

Pakker som kommer i retur
Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kr 99,- for å dekke våre kostnader i forbindelse med pakking, frakt og administrasjon. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten går gebyret til å dekke returporto, som kunden selv er ansvarlig for. Pickles tar ikke på seg ansvar for slike returer, da det er mottagers oppgave å sørge for riktig og fullstendig adresse, samt å hente pakken sin. Dersom mottager mener pakken er riktig adressert eller ikke har fått hentelapp, må dette tas opp direkte med Posten, da det er utenfor vår kontroll. Pakken kan bestilles på nytt i nettbutikken om ønskelig. Under mine sider kan du klikke på Bestill på nytt.

Frakt
Alle ordre blir sendt med Posten Norge. Vi har to alternativer for frakt:

Brevpost uten sporing: Fast lav porto for pakker innland er kr 49,-, og blir lagt til i kassen. Ordre over 800,- i Norge sendes gratis. Vi tar ikke ansvar dersom pakken ikke kommer frem, men det har vi nesten aldri opplevd.

MyPack med sporing: Vi gir hele landet den aller laveste prisen (Oslo til Oslo) og lavest vektklasse, og sender pakken for kr 87,- uansett vekt! Pakken er utstyrt med sporing og forsikring, og du får hentemelding på SMS.

For frakt til utlandet bruker vi Postens tariffer, og sender pakker opptil 2 kg. Disse pakkene blir sendt som brevpost, og er uten sporing og forsikring.Norden: Fast lav porto 49,- (pris eks moms)
Europa: inntil 300 g: NOK 56,-, inntil 950 g: NOK 130,-, inntil 2000 g: NOK 160,-
Verden: inntil 300 g: NOK 100,-, inntil 950 g: NOK 228,-, inntil 2000 g: NOK 232,-

Betaling
Betal sikkert med alle typer bankkort. Du trenger ikke bank-ID.

Bytte i nettbutikk
Vi har stor forståelse for at kunder vil bytte garn, enten fordi fargen ikke var helt som tenkt eller at du har garn til overs. Alle uåpnede varer kan byttes, så sant fargene eller garnet ikke er utgått eller er på opphørssalg eller mangler etikett, da vi ikke får solgt disse igjen til full pris. Det samme gjelder pinner der plomberingen er fjernet.

For å kunne tilby denne tjenesten må vi ha faste rutiner som alle må følge:

  • Send garnet i retur sammen med en lapp med navn, ordrenummer, e-post.
  • Gjør ny bestilling i nettbutikken.
  • Vi refunderer beløpet for innsendt garn på den nye bestillingen med en gang garnet er mottatt.


Send varene du vil bytte til
Pickles AS
Markveien 56 g
0550 Oslo

Bytte i Markveien
Mange strikkebutikker tilbyr ingen bytting, men hos oss kan du bytte så og si alt dersom du har kvitteringen. Alt garn og utstyr kan byttes, så sant fargene eller garnet ikke er utgått eller er på opphørssalg eller mangler etikett, da vi ikke får solgt disse igjen til full pris. Varene må være intakte, og ikke åpnet. Salgsvarer som ikke er utgående kan også byttes, du får varer tilbake for den prisen du har betalt. Vi må derfor se kvittering for garn kjøpt i vår butikk i Markveien for at du kan bytte. Angrefrist gjelder bare ved netthandel, og vi tilbyr derfor tilgodelapp i butikk om du vil bytte inn noe og ikke finner noe annet. Vi betaler ikke ut penger.

Reklamasjon
Se over alle varene og behold ordrebekreftelsen inntil du ser at alt er ok. Ta kontakt med oss så snart som mulig dersom det skulle være noe. Dersom du ønsker å reklamere på en vare, må du besørge porto til oss. Dersom reklamasjonen blir stående ved lag, får du igjen portokostnadene samt vareverdien.

Dersom du oppdager feil på et nøste mens du strikker, må du umiddelbart stoppe strikkingen, og sende resten av garnnøstet til oss. Det er bare på denne måten vi kan ta det videre med produsenten. Vi refunderer ikke penger for kun en trådstump, men trenger hele nøstet. Du vil få nye varer og dekket returporto.

Pickles AS
Markveien 56 g
0550 Oslo

Importmoms/toll
Bor du utenfor Norge vil automatisk 20% av salgssummen trekkes fra, da norsk moms ikke tillegges. Av denne grunn kan landet du bor i legge på sin moms på verdien på pakken. Disse reglene varierer fra land til land og er helt utenfor vår kontroll. De fleste land har en fastsatt beløpsgrense man kan handle for uten å få tillagt moms/gebyr. Noen land tar kun stikkprøver slik at du bare nå og da opplever å få dette gebyret. Vennligst spesifiser om du ønsker flere forsendelser dersom du legger inn flere ordre. Om du ikke ønsker pakken kan du la være å hente den. Du vil få tilbakebetalt hele ordren minus gebyr på 99,- for uavhentet pakke, men den må først komme tilbake til oss, og det tar ofte noen uker.

Angrefrist
I henhold til forbrukerkjøpsloven i Norge gjelder 14 dagers angrefrist ved kjøp på internett for kunder bosatt i Norge, vi praktiserer 20 dager! Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Vi sender angrefristskjema på mail den dagen varene sendes fra oss. Dersom du ønsker å heve kjøpet, skal dette skjemaet fylles ut og returneres sammen med varen, evt skriver du det av hvis du ikke har printer. Så snart vi har mottatt varen og skjema, refunderer vi beløpet til deg. Du er selv ansvarlig for returporto, men får tilbakeført varenes verdi og originalporto.

Copyright
Alt innhold på pickles.no er Pickles AS eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra Pickles AS.

Pickles AS
Markveien 56 g
0550 Oslo