Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Vi har laget en sommerversjon av yndligsjakka vår (ja, du gjetta riktig: Høstjakka). Fin å slenge på seg om du skal noen ærend eller sitte ute utover kvelden. Og kjenner vi den norske sommeren riktig så kan den være god å ha med på stranda også - egentlig er jo dette en perfekt helårsjakke, som du også vil ha stor glede av på vinteren. Jakka blir luftig og supermjuk, og strekker seg mer i lengden enn originalen på grunn av at maskene har mer rom til å strekke seg. Vi har derfor kuttet i størrelsene, da dette nesten er som en one-size-jakke.

Garn og pinner / Strikkes i Pickles Summer Wool og Pickles Silk Mohair på pinne 4,5 og 6 mm.

Litt øvet / Jakka strikkes ovenfra og ned, fram og tilbake med en tråd i hver kvalitet holdt sammen. Forstykkene strikkes i rillestrikk, resten i glattstrikk. Maskene som markerer raglanøkingene strikkes i vrang glattstrikk. Det vil si at du får en nedadgående linje med vrangmakser, som du raglanøker på hver side av.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_sommerjakke

  Størrelser
  XS/S/M (L/XL/XXL)

  Garn
  Pickles Summer Wool
  400 (500) g
  Pickles Silk Mohair
  100 (150) g

  Strikkefasthet per 10 cm
  Glattstrikk på pinne 6: 13 masker / 18 rader
  Rillestrikk på pinne 6: 13 masker / 24 rader

  Pinner
  40 cm rundpinne 4,5 og 6 mm
  100 cm rundpinne 6 mm

  Mål, liggende flatt

  Vidde, liggende flatt: 66 (77) cm
  Lengde, hengende: Ca. 84 (90) cm

  Nivå
  Litt øvet


Sommerjakke

Oppdaterer produktlisten...