Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Velg mellom shorts, kulott, lang bukse med rette bein og bukse med vide bein.Strikk deg en bukse! Her kan du fritt velge fasong og modell, fra shorts til fotside bukser! Kanskje et uvanlig plagg å strikke, men vi lover deg at du får deg en ny favoritt.


Litt øvet / Buksa strikkes ovenfra og ned. Du lager en løpegang og velger med eller uten lommer. Det økes til skritt og bena strikked hver for seg.

FARGEVALG: Farger som passer deg finner du i boka Strikk i dine farger (den må aktivt legges til i garnpakken). Fra venstre: Bukse med høyt liv, lommer og vide ben i Pickles Pure Wool, Kardemomme / Kulott med høyt liv, uten lommer i Pure Wool, Fjelltopp / Shorts med høyt liv uten lommer i Pickles Pure Wool, God morgen / Bukse med smale rette ben i Pickles Pure Wool, Fjelltopp / Bukse med vide ben og høyt liv, uten lommer i Pickles Pure Wool, Seiler / Joggebukse med lommer i Pickles Pure Wool, Høstløv.

 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_strikk-i-dine-farger_bukse

  Størrelser
  XS (S) M (L) XL (XXL)

  Garn

  Pickles Pure Wool
  Shorts: 200 (200) 200 (300) 300 (300) g
  Kulott / Rett bukse / Joggebukse: 400 (400) 400 (500) 500 (600) g
  Bukse med vide ben: 500 (500) 600 (600) 700 (700) g

  Pinner
  40 og 80 cm rundpinne og settpinner 3,5 mm

  Strikkefasthet pr 10 cm
  Glattstrikk på pinne 3,5 mm: 23 masker / 30 rader 

  Mål, liggende flatt
  Livvidde: 32 (35) 39 (44) 49 (54) cm
  Hoftevidde: 52 (55) 59 (63) 68 (73) cm

  Hel lengde shorts: ca. 34 (35) 35 (36) 36 (37) cm
  Hel lengde kulott: ca. 82 (84) 86 (88) 90 (92) cm
  Hel lengde bukse: ca. 97 (99) 101 (103) 105 (107) cm
  Velger du lavt liv kan du trekke fra 5 cm i alle størrelser.

Strikk i dine farger - Bukse

Oppdaterer produktlisten...