Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Montere dobbel halskant

Strikk halskanten dobbelt så lang og brett den ned for en proff finish på pålagget. Fester du halskanten sammen med innsiden samtidig som du feller av så slipper du å sy senere. Se hvordan her.

Snorkedress – alle teknikker

Skal du strikke Snorkedress kan disse videoene fra samstrikken på denne dressen være til god hjelp! Prøvelapp Dele til ermer Legge opp nok masker Skifte farge Rette opp feil Vendinger Plukke opp vendinger Siste vending Øking Knapphull og fine kanter Strikke stolpene sammen Montering

Montere stolper mens du strikker

Noen ganger strikkes stolper separat, og det er litt pes å få de til å bli like lange som resten av strikketøyet. For å slippe kjedelig søm på slutten kan du rett og slett strikke stolpene til strikketøyet mens du strikker stolpene:)

Siste vending (når du skal begynne å strikke rundt igjen)

Når man strikker forkortede rader (vendinger) blir det ofte et lite hulle når man strikekr rundt igjen og plukker opp siste vending. Slik kan du løse det!

Legge opp nye masker ved å strikke

Hvis du skal legge opp flere nye masker midt inne i et prosjekt og ønsker litt hold er dette en fin måte å gjøre det på.

Tusen tulipaner

Et populært mønster som er overraskenede lett. Stort sett ribbestrikk, med en og annen rad med tulipanlaging.

Løpegang

Strikk kanten sammen så er det gjort og blir mye mer elastisk enn om du syr. Denne teknikken kan brukes både til løpeganger og til brettekanter nederst på plagg.

Monstering ved å strikke sammen kanter

Mange synes det blir stygt å sy sammen fra vranga. Prøv heller å strikke sammen neste gang, da blir det fint både fra retta og vranga. Du må ha monteringskanter for å gjøre dette, og hvordan de lages ser du her.

Skjøte garn – strikke sammen

Er du lat, som oss? Dette er den raskeste og enkleste metoden for å skjøte garn – og vår favoritt!