Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Elegant bolero med små dotter som gjør den interessant og leken. Fin til bryllup og fest.
Foto av brudepar: Linn Melum.

I Norge er det stort sett såpass kjølig at man trenger en bolero både til bryllup og fest. Veldig mange bruder ønsker seg en bolero som passer kjolen, og i den forbindelse lagde vi et par slike festplagg i tett samarbeid med ekte bruder. Denne skulle matche en 60-talls, litt kort brudekjole.

Litt øvet / Strikkes fra mansjett til mansjett, med et dottemønster som sprer seg ut i v-form for å dekke hele boleroen på bakpartiet. Du øker ikke, men bytter pinne etterhvert for å skape formen.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_dottebolero

  Størrelser
  XS/S (M/L) XL

  Garn
  
Pickles Big Fuzz
  150 (200) 250 g

  Pinner
  40 cm rundpinne 4,5 og 5,5 mm.
60 cm rundpinne 7 mm
  80 cm rundpinne 10 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Glattstirkk på 4,5 = 18 masker / 27 rader
  Glattstirkk på 5,5 = 16 masker / 22 rader
  Glattstirkk på 7 = 13 masker / 18 rader
  Glattstirkk på 10 = 9 masker / 11 rader

  Mål
  Omkrets ytterst på ermet: ca. 24 (26) 28 cm
  Lengde på åpning: 50 (58) 67 cm
  Maks lengde bak i bruk: 42-46 (46-50) 50-55 cm (veldig tøyelig)

  Lengde erme før åpning: ca. 25 (26) 27 cm

  Total lengde utstrukket: 100 (110) 121 cm

  Nivå
  Litt øvet

Dottebolero

Oppdaterer produktlisten...