Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Husker du uttrykket “grei patent”? Det ble brukt om ting som fungerte og var lett å få til. Sånn er det med denne genseren, den er kjempelett å strikke. Det går unna på tjukke pinner og det er ingen økinger eller fellinger å holde styr på underveis. En ren meditasjonstime av en oppskrift.

Pickles Mjuk Merino er som navnet sier myk og god, og Pickles Big Fuzz bidrar med litt hårete stil. Sammen med tykke pinner gir de en luftig og stilig genser!

Nybegynner / litt øvet / Strikkes nedenfra og opp og det plukkes opp til ermer som strikkes nedover og halskant som strikkes til slutt.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_grei-patent

  Størrelser 
  XS (S) M (L) XL (XXL)

  Garn 
  Pickles Mjuk Merino
  250 (250) 300 (300) 350 (350) g
  Pickles Big Fuzz
  300 (300) 350 (350) 400 (450) g

  Pinner 
  40 og 80 cm rundpinne 12 mm
  40 cm rundpinne og settpinner 6,5 mm

  Strikkefasthet per 10 cm 
  Patentstrikk på pinne 12 mm: 8 masker / 14 rader*
  Ribbestrikk på pinne 6,5 mm: 16 masker / 16 rader

  Mål, liggende flatt 
  Brystvidde: 50 (55) 60 (65) 70 (75) cm**
  Lengde: 50 (51) 52 (53) 54 (55) cm***

  *Det er vanskelig å måle strikkefasthet i patentstrikk. Du skal strikke løst på pinne 12 mm, pass på å ikke stramme tråden.
  **Patentstrikken vier seg masse ut og plagget blir videre i bruk.
  ***Patentstrikken vier seg masse ut og plagget blir kortere når du tar det av pinnen.

  Vanskelighetsgrad
  Litt øvet

Grei patent

Oppdaterer produktlisten...