Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Like fascinerende som en Pangolin (skjelldyr) er denne genseren både å se på og å strikke. Bruk restegarnet ditt på et skikkelig statementpiece som ingen har maken til.

Ja, vi vet det er en del tråder å feste her, men det er verdt det. Pickles Cozy er grunnfargen og binder genseren og alle fargene sammen. På de øvrige stripene kan du utfolde deg med restegarn. Vi har brukt Pickles Tweedy, Pickles Tjukk Merino, Pickles Cozy og Pickles Big Fuzz.

Litt øvet / Strikkes ovenfra og ned.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_pangolin

  Størrelser 
  XS/S/M (L/XL/XXL)

  Garn
  Grunnfarge:
  Pickles Cozy, 150 (150) g (beregnet til ribbestikk + 2 runder med buer)

  Mønsterfarger:
  Pickles Tweedy, Pickles Tjukk Merino, Pickles Cozy eller Pickles Big Fuzz
  5 (7) farger a ca 28 (36) g (midt på bærestykket)
  5 (6) farger a ca 35 (45) g (på bol+2 ermer)
  7 (9) farger a ca 12 (20) g (de første på bærestykket og de nederste fargene på ermet)
  (Vi har brukt samme farge øverst på bærestykket og nederst på ermer 2 ganger)
  Strikker du den lik som vår trenger du 1 hovedfarge og 15 (20) mønsterfarger

  Pinner
  40 cm (og ev 80 cm) rundpinne 4,5 og 6,5 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Glattstrikk på pinne 6,5: 13 masker / 18 rader
  Mønsteret buer glattstrikken og har strikkefasthet på ca. 15 masker.
  Ribbestrikk på pinne 4,5: 19 masker / 26 rader

  Mål, liggende flatt
  Brystvidde: 52 (62) cm
  Lengde: 45 (51) cm
  For å legge til lengde kan du strikke flere runder med buer. Hver rekke tilfører 3-4 cm.

  Vanskelighetsgrad
  Litt øvet

Pangolin

Oppdaterer produktlisten...