Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

PicklesXyoga er en serie plagg/tilbehør du kan bruke ved meditasjon og rolige yogaformer som Yin, eller under avspenning og til og fra klassen. Vi har hatt fokus på plagg med god komfort og bevegelighet samtidig som de er flatterende og feminine.

En praktisk knytetopp som sitter godt på når du gjør yogaøvelser der tøyet ellers sklir av. Perfekt over en topp under første del av praksisen, og enkel å slenge av seg om du skulle bli for varm. Kan selvsagt også brukes rett på huden under hele praksisen, og er vid under ermhulene.

Litt øvet / Strikkes nedenfra og opp. Snora strikkes først og toppen fortsetter derfra. Raglanfelles.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_yoga-gudinnetopp

  Størrelser 
  XS (S) M (L) XL

  Garn
  Pickles Merino Bliss
  200 (200) 250 (250) 300 g

  Pinner
  40 og 80 eller 100 cm rundpinne 3 og 4 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  Glattstrikk på pinne 3: 24 masker / 32 rader
  Glattstrikk på pinne 4: 20 masker / 25 rader

  Mål liggende flatt
  Livvidde (fleksibel pga knyting): ca. 38 (43) 48 (53) 57 cm
  Vidde omslag nederst (uten snor): 96 (104) 112 (119) 127 cm
  Lengde: 40 (43) 45 (47) 49 cm

  Vanskelighetsgrad
  Litt øvet

PicklesXyoga / Gudinnetopp

Oppdaterer produktlisten...