Handlekurven er tom.

Innstilling for informasjonskapsler

Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Informasjonskapsler for sosiale medier og annonsering fra tredjeparter brukes for å tilby deg funksjoner på sosiale medier og tilpassede annonser. Ønsker du mer informasjon eller vil du endre innstillingene dine, trykk på knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Mer informasjon om informasjonskapsler og personvern, finner du under Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du disse informasjonskapslene og den involverte behandlingen av dine personopplysninger?

Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Disse er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. For å kunne gjennomføre handleprosessen, som f eks å legge varer i kurven og betale dem må disse være aktivert. De gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler.

Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier. Informasjonskapsler på annonser (fra tredjeparter) samler informasjon som bidrar til at vi kan vise deg relevante annonser. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen, kan du se våre Vilkår for personvern og informasjonskapsler. Ved deaktivering av disse informasjonskapslene, kan det medføre at du ser annonser som ikke er like relevante for deg, eller at det ikke er mulig å koble til like effektivt med Facebook, Google eller andre nettverk, og/eller at du ikke får delt innhold på sosiale medier.

Såkalte "magetopper" er visst på ønskelista for tiden. Gjerne det, men da må skjørtet tilsvarende oppover syns mamma og dette sitter godt rundt magen. Settet er laget med tanke på kalde vinterdager. Skjørtet er kort nok til at det ikke klumper seg under vinterdressen på de minste størrelsene, men de største størrelsene har litt mer lengde.

Pickles Mjuk Merino gjør settet varmt og fint med definerte dotter.

Litt øvet / Skjørtet strikkes ovenfra og ned. Toppen strikkes nedenfra og opp.

Oppskriften følger alltid med gratis i garnpakken og kan lastes ned umiddelbart. Vi pakker og sender alle hverdager. :)
 • Mer informasjon
  • Varenummer: PRO_smaadottesett

  Størrelser
  5-6 (7-8) 9-10 (11-12) 13-14 (15-16) år

  Garn
  Pickles Mjuk Merino
  Skjørt: 150 (200) 200 (250) 250 (300) g
  Genser: 200 (250) 250 (300) 300 (350) g

  Pinner
  60 eller 80 cm rundpinne og settpinner 4 mm

  Strikkefasthet per 10 cm
  
Mønsterstrikk: 20 masker / 30 rader

  Rillestrikk: 20 masker / 40 (30)* rader
  * = rillene vil strekkes når strikket som stolper  Mål, liggende flatt


  Brystvidde: 37 (40) 42 (44) 46 (48) cm
  Topp, hel lengde: ca 33 (35) 37 (38) 41 (42) cm
  Livvidde: 30 (31) 32 (33) 35 (36) cm (kan strekkes ut)
  Skjørt, lengde: 32 (34) 37 (42) 45 (48) cm

  Nivå
  Litt øvet
Smådottesett

Oppdaterer produktlisten...